Moldova, în ultimele 24 de ore: 133 de persoane diagnosticate cu COVID-19 și 5 decese
Știri

Moldova, în ultimele 24 de ore: 133 de persoane diagnosticate cu COVID-19 și 5 decese

Sursa foto: MSMPS/Facebook

Numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus, în țara noastră, a ajuns la 3.771. În ultimele 24 de ore, alte 133 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, după procesarea a 801 probe. Toate cazurile sunt cu transmitere locală.

Până azi, 1.114 persoane au fost tratate, 139 de persoane fiind externate pe parcursul zilei de ieri. Alte 109 persoane au decedat.

În ultimele 24 de ore, cinci persoane și-au pierdut viața:

  • Femeie de 43 ani, din Drochia. Internată pe data de 22 aprilie la Spitalul din Bălți, în stare gravă. Comorbidități: anemie, diabet zaharat, insuficiență renală.
  • Femeie de 23 ani, din Bălți. Internată în stare extrem de gravă, pe data de 27 aprilie, în cadrul Spitalului din Bălți. Comorbidități: insuficiență renală și insuficiență respiratorie acută.
  • Bărbat de 63 ani, din Căușeni. Internat pe data de 23 aprilie, la spitalul din Anenii Noi. Comorbidități: Glomerulonefrită cronică difuză, hipertensiune arterială.
  • Bărbat în vârstă de 82 de ani, din mun. Chișinău, internat pe data de 17 aprilie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat tip II, infarct miocardic, ICC III.
  • Femeie în vârstă de 79 ani, din r. Ocnița, internată la Spitalul Clinic Republican pe data de 21 aprilie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III, cancer st. III-IV.

Apelați la 0 80012300 pentru orice întrebare legată de COVID-19 și informați-vă doar din surse oficiale.

Dacă doriți să aflați situația de ultimă oră privind cazurile de Coronavirus (COVID-19) în Republica Moldova, accesați COVID-19 în Republica Moldova: situaţia la zi. Platforma poate fi accesată și de la computer, și de pe telefonul mobil. Este disponibilă și în limba română, și în limba rusă.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.