Eveniment pentru mămici și pici: târg de haine și jucării, consultații gratuite și concert
Știri

Eveniment pentru mămici și pici: târg de haine și jucării, consultații gratuite și concert

Echipa Mami&Co vă invită la un eveniment organizat din suflet pentru mămici și pici – Mami&Co Fair. Cei prezenți vor putea procura jucării, haine, precum și face donații pentru o familie care are nevoie de ajutor. 

Svetlana Bujac este mamă a cinci copii, cu vârsta cuprinsă între 1 an și 9 luni și 15 ani. Cu toții se închesuie într-o odaie, unde sunt doar două paturi, un dulap pentru haine, o masă și un televizor. Pe parcursul iernii s-au încălzit de la o sobă. Condițiile igienico-sanitare sunt nesatisfăcătoare. Imobilul în care locuiesc nu este privatizat, de aceea există riscul ca în orice moment ei să rămână în stradă.

Mama copiilor activează la un atelier de reparație a încălțămintei și este nevoită să întrețină cele cinci suflete dintr-un salariu de 1.500 de lei. Svetlana Bujac lucrează în cadrul Serviciului Creșă al Fundației „Agapedia”, datorită unei decizii a Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului.

Evenimentul va începe la ora 10:00 și se va încheia la ora 20:00. Doritorii vor putea dona jucării, produse alimentare sau bani. Organizatoarea, Rada Șpac, susține că părinții și copiii prezenți nu se vor plictisi, întrucât au fost pregătite o serie de activități, printre care: târg de haine pentru copii, mămici și femei însărcinate, jucării, distracții pe terenul de joc, consultație neurologică gratuită, program cultural din partea BDPS „Fulger”, concert cu implicarea mai multor interpreți.

Menționăm că evenimentul se află la a treia ediție. Acesta este organizat de echipa „Mami&Co”, în colaborare cu Pretura Râșcani și Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”.

Dress code: ie cu elemente naționale. Locul evenimentului: scuarul Mezon, bd. Moscova, nr. 19. Intrarea este liberă. Pentru detalii apelați 078832323.

P.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.