Aveți jucării pe care vreți să le donați? Dăruiți-le unui copil cu autism
Știri

Aveți jucării pe care vreți să le donați? Dăruiți-le unui copil cu autism

Cei 45 de copii de la „SOS Autism” sunt nevoiți să facă terapie cu jucării distruse. În context, instituția a lansat campania „Dăruiește un joc unui copil cu autism”, care are drept scop colectarea echipamentului sportiv, a jocurilor de masă și altor jucării interactive pentru copiii cu autism din Republica Moldova. 

PR managerul instituției, Olga Guzun, ne-a povestit că ultimele campanii organizate au vizat renovarea blocului sanitar, a încăperilor unde au loc procedurile, de aceea deja de doi ani instituția practic nu a primit donații de jucării.

Pentru donație sunt acceptate toate jucăriile, cu excepția celor de pluș (din motive de igienă). Dacă aveți jucării „uitate”, țineți cont că copiii cu autism au mare nevoie de ele. De asemenea, instituția are nevoie de produse de igienă (gel antibacterian, șervețele antibacteriene), atât de importante pentru cele 15 camere de terapie, unde se află câte 2-3 terapeuți.

Doritorii de a face o donație sunt așteptați la „SOS Autism” (str. Grenoble, 191). Cei care nu pot merge sunt rugați să sune la numărul 068880988, pentru a stabili cine dintre persoanele disponibile de la Centru poate lua jucăriile.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.