Ziua Internațională a Copiilor, în Chișinău: Programul pentru fiecare sector
Știri

Ziua Internațională a Copiilor, în Chișinău: Programul pentru fiecare sector

Sursa foto: chisinau.md

Sâmbătă, începând cu ora 10:00, toți copiii din Chișinău și toți cei care vor alege să petreacă în capitală Ziua Internațională a Copiilor vor avea parte de multă distracție.

Activitățile vor fi desfășurate atât în centrul capitalei, cât și în sectoare (în parcuri, în scuaruri sau în preajma fântânilor arteziene). Acestea au fost programate pentru ziua de sâmbătă, 5 iunie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile prognozate de meteorologi pentru câteva zile consecutiv.

Activitățile vor fi desfășurate atât în centrul capitalei, cât și în sectoare (în parcuri, în scuaruri sau în preajma fântânilor arteziene):

10:00 – 16:00. Cei mici sunt invitați pe tărâmul istoriei și al legendelor într-o călătorie GRATUITĂ cu Troleibuzul Turistic (vor fi efectuate patru rute), Piața Marii Adunări Naționale

11:00 – 14:00. Concert festiv cu participarea elevilor din cadrul instituțiilor de învățământ artistic extrașcolar, Scuarul „Mihai Eminescu”

11:00-15:00. Program distractiv pentru copii, cu genericul „Copilărie, clipe de magie”, Scuarul „M. Dolgan”, str. Bulgară, 43

11:30-15:30. Program distractiv pentru copii, cu genericul „Dulce copilărie”, havuzul muzical, bd. Dacia, intersecție cu str. Trandafirilor

12:00 – 16:00. Program distractiv pentru copii, cu genericul „În grădina copilăriei”, bd. Mircea cel Bătrân

12:30 – 16:30. Program distractiv pentru copii, cu genericul „Copilărie, clipe de basm”, Scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire”, bd. Moscova, intersecție cu str. Miron Costin

13:00. Activitate cultural-distractivă cu genericul „În grădina copilăriei”. Program artistic, jocuri distractive, concursuri, Parcul „La Izvor”

13:00 – 17:00. Program distractiv cu genericul „Copilărie – dulce feerie”, Parcul „Alunelul”

13:00 – 17:00. Program distractiv pentru copii, Parcul „Dendrariu”

Activitățile consacrate Zilei Internaționale a Copiilor sunt organizate de Direcția cultură, în colaborare cu preturile de sector, Direcția generală educație, tineret și sport și Direcția pentru protecția drepturilor copilului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.