Vino la Târgul pentru mămici și pici, ediția de primăvară, organizat de grupul „Ask a Mom”
Util pentru părinți

Vino la Târgul pentru mămici și pici, ediția de primăvară, organizat de grupul „Ask a Mom”

Ask a Mom vă invită la Ediția de primăvară a Târgului Ask a Mom pentru mămici și pici. Vizitatorii și comercianții sunt așteptați duminică, 19 februarie, la Hotelul „Codru”, cu începere de la ora 11:00. 

Pentru vizitatori intrarea va fi liberă, în schimb comercianții vor trebui achite o taxă de participare, după cum urmează:

Persoane juridice – 500 de lei (pentru o masă cu posibilitatea de a amplasa un stand și materiale promoționale);

Artiști handmade și tinere mămici antreprenoare – 300 de lei;

Mămici vânzătoare – 150 lei/masă. Se admite un vânzător per masă;

Mămici care vin cu gustoșenii spre vânzare – 100 lei/masă.

La târg vor fi admise doar persoanele înregistrate. Acestea vor avea o masă pentru lucrurile pe care le vor vinde. Se permite să fie aduse (la necesitate) un suport pentru umerașe, pentru care va trebui să scoateți din buzunar încă 50 de lei.

Vânzătorii sunt îndemnați să se prezinte la ora 9:00, nicidecum mai devreme, pentru că nu vor avea acces în sală. Fiecare comerciant își va ocupa locul în baza numărului mesei pe care l-a primit.

În același timp, organizatorii evenimentului fac apel către comercianți: să aducă doar haine sau lucruri aflate într-o condiție foarte bună (să nu fie murdare, uzate sau exagerat de scumpe) și mizează pe înțelegere și atitudine responsabilă.

Toate detaliile pentru achitare le puteți primi doar dacă scrieți un mesaj privat unuia dintre administratorii grupului „Ask a Mom” (Cristina Mastac, Dana Odainic, Diana Cozlovschi, Alicia Valcov, Adriana Arnaut, Maria Baciu sau Dina Frunza) . Confirmarea achitării va fi expediată Dinei Frunza pentru înregistrarea în lista de vânzători.

P. 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.