Vino împreună cu familia pentru o doză de adrenalină și distracții la THE BEST TEAM
Știri

Vino împreună cu familia pentru o doză de adrenalină și distracții la THE BEST TEAM

Zeci de trasee cu obstacole și zeci de jocuri distractive pentru părinți și copii. La 19 și 25-26 mai, Complexul Etno-Cultural VATRA va găzdui prima ediție a competițiilor THE BEST TEAM, ce presupun o serie de întreceri între liceele din întreaga țară și jocuri pentru întreaga familie.

Scopul proiectului „The Best Team” este de a implica copiii în activități de lucru în echipă și, totodată, de a consolida relațiile dintre generații, astfel apelăm la susținerea părinților cu genericul „Părinți alături de copii” și invităm părinții să fie cei mai puternici suporteri.

Competițiile se vor desfășura pe teritoriul Complexului VATRA. Acestea vor fi divizate pentru următoarele categorii de vârste și zone:

  • 7-10 ani (clasele 1-4);
  • 10-14 ani (clasele 5-8);
  • 15-18 ani (clasele 9-12);
  • Zona Family;
  • Zona Aventura Park.

În paralel, vor fi organizate competiții de șah, judo, mini-golf, mini-fotbal, tiroliană, tir cu arcul, darts, trântă, arm wrestling. De asemenea, va fi amenajat un loc predestinat copiilor cu nevoi speciale ce va permite implicarea lor la nivel egal cu ceilalți. Participanții vor fi premiați cu diplome, medalii, trofee și premii bănești de la parteneri.

În timpul evenimentului, pe scenă, vor evolua ansambluri de muzică și dans. La final ne vom delecta cu o discotecă în aer liber pentru toți participanții și suporterii acestora.

Vino împreună cu echipa ta. Până pe data de 10 mai, vă puteți înregistra pentru a participa la competițiile THE BEST TEAM ca echipe individuale (echipe de familii, colegi de muncă, prieteni etc.). Înregistrarea poate fi efectuată în prealabil accesând acest link: https://forms.gle/vt6sCCBAJehcKJUr6

Detalii despre eveniment găsiți pe www.vatrafest.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/vatrafest/

Evenimentul este organizat de către A.O Centrul Cultural VATRA, în colaborare cu Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, Direcția generală educație, tineret și sport, Inspectoratul General al Poliției, împreună cu admninistrația publică locală și instituțiile de învățământ.­

Suntparinte.md este partenerul media al evenimentului 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.