(VIDEO) O tânără de 15 ani, din Popovca, ne va reprezenta la un turneu internațional de box
Școlar

(VIDEO) O tânără de 15 ani, din Popovca, ne va reprezenta la un turneu internațional de box

Sursa foto: Suntparinte.md

Republica Moldova va participa, pentru prima dată, la Turneul Internațional de Box Feminin în memoria lui Alexandru Morozov, în orașul Brest, Belarus. Reprezentanta țării noastre are 15 ani și este din satul Popovca, Fălești.

Secția de box pentru fete și băieți a fost deschisă la Gimnaziul Popovca în anul 2004. În prezent, 10 fete se antrenează aici. Anual, la Gimnaziul Popovca se desfășoară un turneu internațional de box. În ultimii doi ani, din cauza pandemiei și a cheltuielilor mari, turneul a fost amânat.

Suntparinte.md a participat la un antrenament de box în sala Gimnaziului Popovca. Reportajul îl puteți viziona mai jos sau pe pagina de Facebook Suntparinte.md.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Media pentru incluziunea tinerilor”, susținut de Reprezentanța IM Swedish Development Partner și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională (SIDA). IM și SIDA nu împărtășesc în mod obligatoriu opiniile exprimate de organizația parteneră și doar autorul este responsabil pentru conținut.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.