(VIDEO) Interpretul Gabriel Nebunu, despre violența în familie
Siguranța familiei

(VIDEO) Interpretul Gabriel Nebunu, despre violența în familie

Sursa foto: Suntparinte.md

„Născut, probabil, în cea mai frumoasă zonă din Republica Moldova, pentru că acolo am văzut eu lumina zilei, mai exact – la Cahul. Am un frate de 26 de ani, diferența e de 6 ani între noi. Mămica mea, Svetlana… o iubesc foarte mult. Tăticul meu – Constantin. Ce vezi în familie, așa faci în societate. Cum vorbesc părinții, așa vorbești și tu. Desigur, din familie pornește totul. Mama este prima învățătoare, tatăl este primul învățător”.

Așa își începe discursul interpretul Gabriel Nebunu, în cadrul unui interviu în care a vorbit despre violența în familie, de ce nu trebuie să tolerăm violența „de dragul” copiilor și ce-i scriu urmăritorii atunci când abordează acest subiect pe rețelele sociale.

Întregul video îl puteți viziona pe pagina de Facebook Suntparinte.md sau mai jos:

Acest material este realizat de Suntparinte.md (fondat de Centrul Media pentru Tineri), în cadrul Proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women, în parteneriat cu UNICEF Moldova, în baza Acordului de Colaborare cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor). 

Părerile și opiniile exprimate aici aparţin autorilor și nu reflectă neapărat punctul de vedere al UN Women, al UNICEF sau al Uniunii Europene.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.