(VIDEO) Interpreta Nata Boboc a realizat un scurtmetraj pentru a susține persoanele care luptă contra cancerului
Știri

(VIDEO) Interpreta Nata Boboc a realizat un scurtmetraj pentru a susține persoanele care luptă contra cancerului

Interpreta Nata Boboc, cea care a realizat primul imn al persoanelor cu Sindrom Down din Moldova, împreună cu Asociația „Sunshine”, a lansat o nouă producție muzicală. E vorba de un scurtmetraj care are scopul de a susține persoanele diagnosticate cu cancer și familiile acestora, precum și de a sensibiliza societatea.

Muzica, textul și regia piesei „Любя, уйду за солнца луч…” aparțin Nataliei Boboc. Cel care s-a ocupat de partea video este Andrei Razlog. Aranjamentul îi aparține lui Marian Ungur.

Interpreta susține că a simțit la propriu fiecare vers:

„Tot ce am încercat să redau în acest video a avut loc în realitate. Am cunoscut și eu efectele chimioterapiei. Spre fericire, am trecut printr-o formă ușoară. Totuși, am fost nevoită să mă despart de cosița mea. Am învățat să am răbdare și să mă bucur, precum un nou-născut, de fiecare fir renăscut”. 

Scurtmetrajul are scopul și de a susține Asociația „Save MAXIMum lives”. Organizația a fost fondată în anul 2017 de către Igor Vintilă, după ce fiul acestuia, Maxim, s-a stins din viață din același motiv. În prezent, organizația colectează fonduri pentru tratamentul și reabilitarea copiilor diagnosticați cu tumori oncohematologice.

„E nevoie să fie cineva lângă tine în asemenea situații, cineva care să te țină de mână, să-ți spună că are nevoie de tine și că veți învinge. Vă îndemn să vă alăturați acestei inițiative și să contribuiți pentru a salva vieți”, a menționat Nata Boboc.

Detalii despre organizație puteți găsi pe pagina de Facebook Общественная Благотворительная Организация „Save MAXIMum Lives” sau pe site-ul savemax.md.

Citiți și:

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.