Un altfel de program educațional pentru copii și elevi, în săptămâna pascală
ȘcolarȘtiri

Un altfel de program educațional pentru copii și elevi, în săptămâna pascală

Sursa foto: mecc.gov.md

Excursii virtuale în întreaga Moldovă, povești video, dans, sport și desen – de toate acestea se pot bucura copiii și elevii în săptămâna curentă. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a pregătit un program educațional pentru săptămâna pascală „Descoperim Republica Moldova, Împreună!”.

Platformele de învățare au fost stabilite în funcție de treapta de școlaritate la care se află copilul/elevul:

În fiecare zi, copiii de la grădiniță și elevii vor avea posibilitatea să aleagă activități care-i interesează: să cerceteze, să plece în excursii virtuale, să descopere personalități din Republica Moldova, să deseneze, să cânte, să danseze, să facă sport, să descopere curiozități etc.

În călătoria imaginară, copiii și elevii au posibilitatea să comenteze prin ce i-au captat anumite subiecte și să le aprecieze cu ♥️.

Ministerul anunță că platformele create reprezintă un suport de învățare pe care cadrele didactice îl pot propune copiilor și elevilor, dar nu sunt obligatorii.

Amintim că elevii vor învăța de la distanță în perioada destinată vacanței de Paști, însă nu vor primi teme pentru acasă, conform Ordinului Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.