Ultimul eveniment din cadrul Caravanei IarmarEco! Azi vă puteți delecta, la Ialoveni, cu produse naturale
Știri

Ultimul eveniment din cadrul Caravanei IarmarEco! Azi vă puteți delecta, la Ialoveni, cu produse naturale

Sursa foto: EcoVisio.org

Caravana IarmarEco 2020 merge astăzi la Ialoveni! În parcul Sfatul Țării din oraș, între orele 11:00 și 17:00, veți putea descoperi peste 50 de producători locali, inițiative sociale și asociații obștești.

La standurile lor veți găsi produse alimentare naturale, produse meșteșugărești, veți putea beneficia de consultanță gratuită în agricultura ecologică, informații despre problema deșeurilor, precum și alte informații din domeniul ecologiei și antreprenoriatului social.

„Caravana IarmaEco 2020 își găsește ultima oprire pentru anul acesta în fosta capitală a tineretului: Ialoveni. Va așteptăm cu drag să descoperiți produse eco, locale, crescute cu grijă de oameni responsabili și cu inima mare”, spune Melania Pitușcan, asistentă coordonatoare, Caravana IarmarEco.

În cadrul evenimentului vor fi organizate mici concursuri și o tombolă cu premii, degustări, ateliere și workshopuri pentru toate vârstele. Totodată puteți aduce deșeurile electronice, bateriile uzate și plasticul de tip 2,5 și peliculă ldpe (tipul 4), precum și cărțile pe care le-ați citit pentru a le dărui și a primi altele în schimb. Ca să rămâneți cu amintiri frumoase, va fi amenajată o zonă pentru fotografii.

Pentru siguranța tuturor, fiecare expozant va primi câte o mască reutilizabilă, va fi monitorizat fluxul de vizitatori și va fi oferit dezinfectant.

Mai multe detalii despre expozanți, activități și fiecare loc din cadrul Caravanei IarmarEco veți găsi pe pagina de Facebook/ IarmarEco sau pe iarmareco.md.


Caravana IarmarEco 2020 este organizată de EcoVisio și finanțată de Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud – Est (EFSE DF) în cadrul inițiativei EU4Business, de IM Swedish Development Partner și de Suedia. Parteneri locali: Primăria Ialoveni, Primăria Rezina, Primăria Sîngereii Noi și Pretura Buiucani

Suntparinte.md este partener media al evenimentului

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.