Ultima oră! Comisia Extraordinară recomandă prelungirea vacanței elevilor până la 7 noiembrie
Știri

Ultima oră! Comisia Extraordinară recomandă prelungirea vacanței elevilor până la 7 noiembrie

Sursa foto: nytimes.com

Vacanța elevilor ar putea să fie prelungită până pe data de 7 noiembrie. O recomandare în acest sens a fost anunțată de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, la ședința din 26 octombrie, pentru regiunile unde este stabilit pragul de alertă roșu, inclusiv Chișinău și Bălți.

„Se recomandă Ministerului Educației și Cercetării examinarea posibilității extinderii vacanței de toamnă 2021 pentru elevii din instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal până la 7 noiembrie în teritoriile, în unitățile administrativ-teritoriale (UAT) de nivel întâi, UAT de nivelul al doilea: municipiile Chișinău și Bălți și UAT ale unității teritoriale autonome Găgăuzia, în care este stabilit pragul de alertă roșu”, este menționat în decizie.

Conform informațiilor prezentate ieri de Ministerul Sănătății, în prezent, prag de alertă roșu este înregistrat în: Bălți, Chișinău, Glodeni, Basarabeasca, Anenii Noi, Dondușeni, Sîngerei și Edineț.

Amintim că elevii sunt în vacanță începând cu 23 octombrie și urmau să revină la ore pe data de 1 noiembrie.

Tot astăzi, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis să prelungească, până la 30 noiembrie inclusiv, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, starea de urgență în sănătate publică.

One Comment

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.