Tot ce-și doresc este o pijama, o carte sau o jucărie. Îndeplinește dorința unui copil din centrul de plasament
Știri

Tot ce-și doresc este o pijama, o carte sau o jucărie. Îndeplinește dorința unui copil din centrul de plasament

Sursa foto: Ask a Mom/Facebook

Chiar dacă sărbătorile de iarnă au trecut, putem să aducem, în continuare, magie în viața copiilor. Ask a MOM te îndeamnă să îndeplinești o dorință pentru unul sau mai mulți copii care se află, în prezent, în centrele de plasament. Micii eroi își doresc lucruri simple – pijama, cărți, jucării sau încălțăminte.

Este vorba despre 150 de copii din familii vulnerabile sau copii cu necesități speciale, care se află în 3 centre de plasament: Asociaţia împotriva Violenţei în Familie „Casa Mărioarei” (unde ajung anual circa 160 de copii victime ale violenței); Centrul Maternal din Anenii noi și Spitalul Clinic Municipal de Ftiziopneumologie.

Campania caritabilă este organizată în colaborare cu A1 Marketplace. Tot ce trebuie să faci este să cumperi jucării prin intermediul instrumentului Gift Registry de pe platforma a1.md.

Mai mult decât atât, A1 Marketplace va dona comunității Ask a Mom 5% din valoarea totală a vânzărilor de cadouri, bani care vor fi folosiți pentru o altă cauză nobilă – va fi procurată o casă pentru o mamă care-și crește cei cinci copii de una singură, dintre care un copil cu dizabilitate.

„De Crăciun, băiatul cel mai mare, de 14 ani, nu și-a dorit un telefon, dar un fierăstrău, ca s-o ajute pe mama în treburile casnice”, a povestit Cristina Mastac-Comerzan, cofondatoare Ask a Mom.

Tot ce trebuie să faci pentru a îndeplini o dorință este să respecți următorii pași:

  1. Înregistrează-te pe site, folosind adresa ta de e-mail.
  2. Accesează lista de cadouri.
  3. Alege cadoul/cadourile pe care dorești să-l/să le cumperi.
  4. Alege cantitatea produsului.
  5. Selectează „Adaugă în coș”.
  6. Apasă butonul „Procesare”.
  7. Important! Indică, la metode de plată, în dreapta, CODUL PROMO „askamom” pentru livrarea gratuită a produsului și pe adresa de livrare Ask a Mom.
  8. Selectează metoda de plată.
  9. Finalizează comanda.

Toate cadourile vor ajunge la depozitul celor de la a1.md MarketPlace. De acolo, ele vor fi preluate de Ask a Mom și vor fi oferite copiilor. Primele cadouri au ajuns deja. Dacă această acțiune va avea succes, Ask a Mom va extinde lista beneficiarilor și va include mai multe centre de plasament.

Contribuie și TU! Îndeplinește dorința unui copil, pentru a-l face fericit!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.