Știri

Teatrul „Țăndărică” din București revine la Chișinău! Fă-i copilului tău cel mai frumos cadou

By noiembrie 24, 2017 No Comments

Teatrul de animație „Țăndărică” din București, cel mai cunoscut de peste Prut, revine la Chișinău. Adulții și copiii vor putea viziona, în premieră în țara noastră, spectacolul „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, de Matei Vișniec, în regia lui Ioan Brancu. 

Spectacolul este un poem plin de tandrețe și sensibilitate, care vorbește despre prietenie, tristețe, bucurie și speranță.

Când simte cum razele soarelui îl topesc încetul cu încetul, Omul de zăpadă pornește într-o călătorie pentru a-l ruga pe astrul ceresc să-i fie milă de el. Pe drum se întâlnește cu o serie de animale cărora, în schimbul ajutorului pentru a ajunge în țara Soarelui, le dă din „accesoriile” cu care l-au înzestrat copiii.

Ajuns aici, în loc să ceară ceva pentru el, cere ajutor pentru prietenii lui. Timpul nu a curs în favoarea Omului de zăpadă, numai inima lui roșie a rămas să pulseze, dar soarele i-a făcut promisiunea că-l va transforma în vis și că-l va readuce la viață și iarna următoare.

Povestea se adresează atât celor mici, cât și adulților. Copiii vor înțelege cum prietenul lor, Omul de zăpadă, piere odată cu venirea primăverii și vor primi răspuns la o serie de întrebări la care părinții nu știu, de multe ori, cum să răspundă: de ce trebuie să vină primăvara după iarnă? De ce trebuie să dispară oamenii de zăpadă? Totodată, cei mici vor fi implicați pe tot parcursul spectacolului, astfel încât să nu se plictisească nicio clipă.

Toți copiii și adulții sunt așteptați la o premieră frumoasă la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, la orele 11:00 și 16:00. Spectacolul va dura 60 de minute. Biletele pot fi cumpărate la preț de 100, 120 și 170 de lei. Puteți să le cumpărați online (ora 11:00 și ora 16:00) sau la casele de bilete ale Filarmonicii. Copiii mai mici de 5 ani nu vor avea nevoie de bilet (dacă vor sta în brațe).

Încă nu ați cumpărat bilete? Locurile sunt limitate! 

Participă la concursul de pe pagina Suntparinte.md și câștigă două bilete la spectacolul pentru copii și adulți „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, ora 16:00.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.