Târgul de Crăciun va fi inaugurat mâine, în Scuarul Catedralei. Lista străzilor unde sunt amenajate celelalte târguri
Știri

Târgul de Crăciun va fi inaugurat mâine, în Scuarul Catedralei. Lista străzilor unde sunt amenajate celelalte târguri

Locuitorii și oaspeții capitalei vor avea posibilitatea să se bucure de atmosfera de sărbătoare, începând cu ziua de mâine, când va fi inaugurat Târgul de Crăciun. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 18:00, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”.

Spectacolul de deschidere va fi susținut de Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” și Alex Calancea Band. Târgul de Crăciun din centrul capitalei va putea fi vizitat zilnic, în perioada 21 decembrie – 10 ianuarie, în intervalul orar 12:00 – 22:00 și va include: zona gastronomică cu preparate de sezon (vin fiert, ceai, cafea, produse de patiserie etc.), târgul tradițiilor cu produse ale meșterilor populari, casa lui Moș Crăciun, precum și zone de agrement pentru copii. Programul în noaptea dintre ani va fi prelungit până la ora 02:00.

Pe durata desfășurării târgului, atmosfera va fi completată de un program artistic cu interpreți și colective, precum: Valy Boghean Band, SunStroke Project, Nelly Ciobanu, Catharsis, Anișoara Puică etc.

Evenimentul, care se află la a treia ediție, este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria municipiului Chișinău. Acesta se va încheia pe data de 10 ianuarie, cu o Gală-concert și Tombolă de Sărbători.

Târguri de Crăciun sunt amenajate şi în sectoarele capitalei pe următoarele adrese:

  • Sectorul Botanica – str. Teilor, 10, în preajma sediului Preturii.
  • Sectorul Buiucani: teritoriul C.I.E. „Moldexpo”, str. Ghioceilor, 1; teritoriul adiacent CC „Zity Mall”, Calea Ieșilor, 8.
  • Sectorul Centru: str. Academiei, nr. 5 și nr. 7; str. Armenească, 55; str. Ismail, intersecție cu bd. D. Cantemir; parcarea C.C. „Grand Hall”; str. Grenoble, 165/4; str. Miorița, 11; str. N. Testemițanu, 23; str. Bulgară, 43.
  • Sectorul Ciocana: aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrân, în preajma Arborelui Solar.
  • Sectorul Râșcani: scuarul din str. Miron Costin; str. Bogdan Voievod, 1/1.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.