Suntparinte.md va ajunge mâine la Giurgiulești! Părinții vor afla cum să prevină violența în familie și cum să acționeze
Știri

Suntparinte.md va ajunge mâine la Giurgiulești! Părinții vor afla cum să prevină violența în familie și cum să acționeze

Suntparinte.md va ajunge mâine în satul Giurgiulești, unde va organiza Discuția publică „Prima palmă nu va fi și ultima. Să trăim într-un mediu fără violență”.

Cei prezenți – părinți, cadre didactice și nondidactice – vor afla care sunt formele de manifestare a violenței, ce înseamnă violența în familie, ce impact are aceasta asupra copiilor, metodele de protecție/asistență a victimelor, ce pedeapsă riscă agresorii, precum și cine sunt actorii principali în soluționarea cazurilor de violență în familie.

Instruirea va fi realizată de Olga Ojog, avocată cu o experiență de peste 10 ani în violența domestică.

Discuția publică va avea loc mâine, 28 mai, ora 12:00, la Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” din satul Giurgiulești.

Evenimentul va fi organizat în cadrul proiectului „Promovarea egalității de gen și combaterea violenței față de femei și fete prin intermediul noilor instrumente media”, implementat în parteneriat cu Guvernul Suediei, reprezentat de Ambasada Suediei în Moldova, și cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor).

Vedeți în continuare cum a fost la Discuția publică pe care am organizat-o în orașul Soroca:

Reportajul video 

Galeria de fotografii 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.