Știri

Suntparinte.md organizează o discuție publică despre violența în familie, în orașul Soroca

By decembrie 7, 2018 No Comments

Suntparinte.md vă invită la Discuția publică „Prima palmă nu va fi și ultima. Să trăim într-un mediu fără violență”. Evenimentul va avea loc mâine, 8 decembrie, la ora 10:30, la Liceul Teoretic „Constantin Stere” din orașul Soroca. 

Printre subiectele ce vor fi abordate se numără: formele de manifestare a violenței, ce înseamnă violența în familie, ce impact are aceasta asupra copiilor, metodele de protecție a victimelor și actorii principali în soluționarea cazurilor de violență în familie. 

Evenimentul este destinat părinților (mame și tați), bunicilor, tutorilor, asistenților parentali profesioniști, pedagogilor, psihologilor, bibliotecarilor, viitorilor specialiști în domeniul educației și asistenței sociale, precum și altor adulți interesați de subiect.

Instruirea va fi realizată de Olga Ojog, avocată/expertă în violența domestică.

Discuția publică va fi organizată în cadrul proiectului „Promovarea egalității de gen și combaterea violenței față de femei și fete prin intermediul noilor instrumente media”, implementat în parteneriat cu Guvernul Suediei, reprezentat de Ambasada Suediei în Moldova, și cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor).

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.