Sondaj online pentru părinți: Sunt colectate taxe informale în instituția unde învață copilul? Cât de des?
Știri

Sondaj online pentru părinți: Sunt colectate taxe informale în instituția unde învață copilul? Cât de des?

Asociația Obștească „Părinți Solidari” îndeamnă părinții să participe la un sondaj online despre corupția în sectorul educațional pentru anul 2019. În funcție de răspunsurile părinților, vor fi stabilite progresele sau lipsa acestora în implementarea Planului sectorial anticorupție în domeniul educației pentru anii 2018-2020. Sondajul este anonim. 

Chestionarul poate fi completat de părinții care au copii la grădiniță, școală primară, gimnaziu, liceu, precum și de cei ai căror copii urmează să meargă la școală/grădiniță.

Documentul include întrebări, precum: „Cât de des pe parcursul anului 2019 v-au fost solicitate taxe informale?”, „Care au fost motivele de solicitare a taxelor informale?”, „A fost desfășurată o campanie de informare a părinților și elevilor privind interzicerea colectării plăților informale?” etc.

Pentru a participa la sondaj, accesați AICI, introduceți adresa de e-mail și răspundeți la întrebări. O copie a răspunsurilor dvs. va fi trimisă prin e-mail pe adresa pe care ați indicat-o.

Sursa foto: cdn.gdn.ng

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.