Sărbătorește Ziua Internațională a Copiilor la Shopping MallDova
Știri

Sărbătorește Ziua Internațională a Copiilor la Shopping MallDova

Sursa foto: Shopping MallDova

Prima zi de vară aduce una dintre cele mai frumoase și mai așteptate sărbători ale celor mici – Ziua Internațională a Copiilor. De 1 iunie, vino la Shopping MallDova alături de copii, ca să vă bucurați de surprize!

Centrul comercial a pregătit cele mai interesante și mai distractive evenimente tematice și activități pentru micii exploratori. Ca să petreceți ziua cu întreaga familie, plină de distracție și voie bună, veți avea parte de jocuri, programe artistice cu animatori și provocări creative.

Evenimentul special va începe de la ora 11:00 cu un program al animatorilor și clovnilor. Copiii nu vor urmări doar transformările spectaculoase și show-urile prezentate, dar vor participa interactiv, implicându-se în activități.

Atmosfera de sărbătoare va continua cu surprize pentru cei mici, cărți, jocuri și aventuri, precum și momente creative.

Pentru ca distracția să fie pe măsură, terenul de joc din interiorul centrului comercial și-a reînceput activitatea și cei mici se pot juca inclusiv la unicul nisipar din Republica Moldova, disponibil la Shopping MallDova.

Surprizele nu se termină aici! Micii cineaști, precum și cei care sunt curioși de producțiile de pe marile ecrane pot alege cinematograful din incinta Shopping MallDova, care este deschis și pune la dispoziție o varietate de povești și ecranizări animate. Cei care preferă activitățile ce necesită un plus de atenție pot merge să se distreze la bowling.

Haideți să ne distrăm împreună și să creăm amintiri prețioase! Vino la Shopping MallDova!

Articolul este unul publicitar. Părerile și informațiile exprimate aici nu aparţin Suntparinte.md și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Suntparinte.md 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.