Să susținem o acțiune nobilă: Croșetăm și contribuim la confecționarea perucilor pentru femeile cu cancer la sân
Știri

Să susținem o acțiune nobilă: Croșetăm și contribuim la confecționarea perucilor pentru femeile cu cancer la sân

Dacă îți place să croșetezi, vrei să înveți tehnici noi în ale croșetatului sau îți dorești să înveți cum să dai viață diferitor obiecte cu ajutorul croșetei, atunci Run Pink te invită la workshopul „Croșetăm pentru viață”. Atelierul este destinat atât începătorilor, cât și persoanelor cu experiență.

Participanții vor putea alege să croșeteze un coș-bombonieră sau un set de colier cu brățară. Rezultatul final îl veți primi cadou. De asemenea, cei prezenți vor avea parte de mai multe surprize pe parcursul evenimentului. Workshopul va fi ghidat de Victoria Ghinda, cu experiență de trei ani în domeniul instruirilor tehnicilor de croșetat.

Taxa de participare este 200 de lei (cu toate materialele incluse). Banii acumulați vor fi folosiți pentru confecționarea perucilor pentru femeile care suferă de cancer la sân. Pe parcursul campaniei #donezcosita au fost acumulate mai multe cosițe ce trebuie prelucrate pentru confecționarea perucilor. Până acum au fost donate 16 peruci, însă lista persoanelor aflate în așteptare este lungă.

Pentru înscrieri puteți scrie un mesaj privat pe pagina Run Pink Moldova, suna la numărul 069379662 sau trimite un e-mail pe adresa sorochin.dorina@gmail.com. Evenimentul va avea loc la 6 mai, cu începere de la ora 10:30, la „Rozmarin Cafe”, în parteneriat cu Pretty Accessories. Detalii găsiți pe pagina evenimentului.

Atelierul „Croșetăm pentru viață” face parte din proiectul „Aproape de Ea”, susținut de către Biroul pentru Relații cu Diaspora (BRD) al Cancelariei de Stat, în parteneriat cu Organizația Internațională a Migrației (OIM), misiunea din Moldova și Agenția Elvețiană pentru Cooperare și Dezvoltare (SDC) și face parte din Programul de Granturi Diaspora Engagement Hub.
P.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.