S-a născut la peste 10 000 de metri înălțime. Bebelușul, recompensat cu zboruri gratuite pe viață
Parenting

S-a născut la peste 10 000 de metri înălțime. Bebelușul, recompensat cu zboruri gratuite pe viață

Un bebeluș care s-a născut la bordul unui avion al companiei Jet Airways va beneficia de zboruri gratuite pe viață. Copilul a venit pe lume, duminică, la 10 688 de metri înălțime, după ce mama sa a intrat în travaliu prematur (în a 30-a săptămână de sarcină).

Jose Cicymol, în vârstă de 29 de ani, se afla în avionul care zbura între orașul saudit Dammam și cel indian Cocin. Imediat cum au început contracțiile, au intervenit echipajul și o pasageră care era asistentă medicală. Ulterior, mama și copilul au fost duși la un spital, după ce nava de model Boeing 737 a aterizat în vestul orașului Mumbai.

Compania avia a comunicat pentru BBC că atât mama, cât și copilul se simt foarte bine. În context, compania a mulțumit echipajului și asistentei Mini Wilson pentru „nașterea cu succes a băiețelului”.

„Este pentru prima dată când un copil a fost născut într-un avion al acestei companii. Jet Airways apreciază receptivitatea și promptitudinea de care a dat dovadă echipajul, implementând astfel cu succes practicile învățate în cadrul instruirilor de salvare a vieții”, mai menționează compania.

Nu este pentru prima dată când un copil se naște la bordul unei aeronave. În luna aprilie a acestui an, la bordul unui avion al companiei „Turkish Airlines” o femeie a adus pe lume o fetiță la o înălțime de 12 800 de metri. Majoritatea companiilor aeriene permit femeilor însărcinate să călătorească cu avionul până în a 36-a săptămână de sarcină și cer un certificat medical care confirmă data preconizată a nașterii.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.