Proiectul QUEEN ajută femeile din Moldova să lanseze o afacere
Știri

Proiectul QUEEN ajută femeile din Moldova să lanseze o afacere

Sursa foto: media.xconomy.com

Pe parcursul a două luni, 20 de echipe de femei din Moldova au participat la un program de traininguri în afaceri, unde au învățat cum să lanseze și să gestioneze o afacere. În cadrul programului, echipele participante au beneficiat și de mentorat din partea unor experți locali de excepție, care i-au ajutat să pună în practică cele învățate la traininguri, unele echipe reușind chiar să înceapă activitatea de business.

Pe data de 11 august, 12 din cele 20 de echipe participante în program și-au arătat potențialul la concursul de pitching (discurs menit să trezească interesul faţă de proiect sau produs n. red.). Cinci echipe au fost desemnate câștigătoare și urmează să participe în a doua fază a programului, unde vor avea parte de traininguri avansate, mentorat, precum și de susținerea CIVITTA pentru a-și dezvolta afacerile.

Jurizarea concursului a fost făcută de o echipă internațională, cu experiență în afaceri și startupuri:

  • Grete Gutmann – Estonia
  • Dagma Kork – Estonia
  • Vlad Calus – Moldova
  • Vladimira Cincurova – Cehia
  • Olga Melniciuc – Moldova

Organizatorii programului anunță că, în curând, va fi lansată o pagină web unde vor fi publicate materiale educaționale despre afaceri, startupuri, gestiune financiară și management. Urmăriți pagina de Facebook a proiectului pentru a afla mai multe detalii despre QUEEN landing page.

Proiectul 𝐐𝐔𝐄𝐄𝐍 (Qualitative Unique Entrepreneurial Experience and Novelty) este implementat de CIVITTA Estonia și CIVITTA Moldova, în parteneriat cu Ask a Mom și GirlsGoIT, cu susținerea financiară a Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.