Proiect caritabil: Primește o carte sau ofer-o unei femei din zona rurală a Moldovei
Știri

Proiect caritabil: Primește o carte sau ofer-o unei femei din zona rurală a Moldovei

Sursa foto: dreamstime.com

Fiecare dintre noi are acasă cel puțin o carte care l-a marcat și care a contribuit la formarea lui atât personală, cât și profesională. Comunitatea „Mame Digitale” te îndeamnă să oferi continuitate cărților citite, precum și o șansă la noi cunoștințe și motivație pentru alte femei.

Astfel, dacă dorești să primești în dar o carte deja citită sau să oferi o carte unei femei din zona rurală a Moldovei, participă în cadrul Proiectului caritabil #MameDigitale_TeProvocLaOCarte, dezvoltat împreună cu Lia Pogolșa, fondatoarea Comunității „Mame Digitale”, și Emma Bodarev.

Obiectivul principal al proiectului este să fie adunate donații de cărți (despre dezvoltare personală, motivație și creștere profesională) în perioada septembrie – decembrie, care vor fi ulterior dăruite femeilor din toată Moldova. Sunt acceptate și cărți noi.

Dacă dorești să donezi o carte, o poți face în orice filială Tucano Coffee din Chișinău. De asemenea, poți dona online. Accesează pagina vreauocarte.mamedigitale.online și apasă pe „Vreau să dăruiesc o carte”. Vei introduce datele tale de contact, pentru a discuta cu o persoană care va colecta cartea/cărțile.

Totodată, dacă dorești să primești o carte, este suficient să accesezi același site și să apeși pe „Vreau să primesc o carte”. Va trebui doar să menționezi câteva informații despre tine.

Detalii despre Campanie poți afla și pe contul de Instagram http://www.instagram.com/vreauocarte.mamedigitale

În vremurile când aproape orice are un preț, dăruiește gratuit zâmbete și cărți.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.