Produse locale și ecologice, degustări și concursuri cu premii. Ia-ți traista și vino la IarmarEco 2020!
Știri

Produse locale și ecologice, degustări și concursuri cu premii. Ia-ți traista și vino la IarmarEco 2020!

Sursa foto: EcoVisio Moldova

EcoVisio organizează cea de-a opta ediție a evenimentului IarmarEco – Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social. Acesta va avea loc sub forma unei CARAVANE și va fi axat pe promovarea producătorilor și a actorilor locali.

Pe parcursul lunii octombrie va fi organizat câte un IarmarEco în patru localități din țară: Chișinău, Rezina, Sângerii Noi și Ialoveni.

Ca în fiecare an, IarmarEco va pune accent pe producători și consumatori locali și pe crearea relațiilor dintre aceștia. În fiecare localitate din cadrul Caravanei vor fi prezenți câte 40-50 de expozanți, cu o diversitate de produse locale, artizanale și ecologice.

Sursa foto: Ecovisio

Vizitatorii vor avea parte și de degustări, workshopuri, concursuri cu premii, activități pentru copii și ateliere de creație. Pentru amintiri frumoase, va fi amenajată și o zonă destinată fotografierii.

Ca să nu ratezi să-ți faci plinul cu bunătăți și emoții pozitive, alege-ți data și localitatea cea mai apropiată:

  • Chișinău – 4 octombrie, parcul Alunelul
  • Rezina – 10 octombrie, piața orașului Rezina
  • Satul Sîngereii Noi, raionul Sîngerei – 14 octombrie, parcul Sîngereii Noi
  • Ialoveni – 17 octombrie, parcul Sfatul Țării

Toate evenimentele se vor desfășura între orele 11:00 și 17:00. Mai multe detalii despre expozanți, activități și fiecare loc din cadrul Caravanei IarmarEco vei găsi pe pagina de Facebook/IarmarEco sau pe iarmareco.md.

Dacă ești producător local, crești, creezi sau produci produse ecologice și vrei să te alături Caravanei IarmarEco 2020 în calitate de expozant, te invităm să te înregistrezi la eveniment, completând acest  formular: bit.ly/Formular_CaravanaIarmarEco2020

Sursa foto: Ecovisio

Data limită de înregistrare este 20 septembrie, 2020. Înainte de înregistrare, analizează regulamentul de participare: bit.ly/Regulament_IarmarEco_2020


Caravana IarmarEco 2020 este organizată de EcoVisio și finanțată de Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE DF) în cadrul inițiativei EU4Business, de IM Swedish Development Partner și de Suedia. Parteneri locali: Primăria Ialoveni, Primăria Rezina, Primăria Sîngereii Noi și Pretura Buiucani.

EcoVisio este o asociație obștească de mediu fondată în 1999. Misiunea asociației constă în atingerea potențialului regiunii ca model de societate sustenabilă în sfera ecologiei și nu numai. EcoVisio organizează IarmarEco în fiecare toamnă începând din 2013, ca un prilej de a construi tradiții ecologice și comunitare pentru Moldova (https://www.ecovisio.org/ro/).

Suntparinte.md este partener media al evenimentului

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.