Produs unic în Moldova: Toate vitaminele pentru o imunitate puternică, într-un singur jeleu
Siguranța familiei

Produs unic în Moldova: Toate vitaminele pentru o imunitate puternică, într-un singur jeleu

Sursa foto: ImmuSupport Moldova

Cu siguranță, ești de acord că alimentele pe care le consumau bunicii noștri nu se compară cu cele pe care le găsim astăzi în piețe sau în magazine. Multe produse conțin substanțe chimice periculoase care aduc cu sine probleme de sănătate și doar atunci începem să fim mai atenți față de regimul nostru alimentar.

Pentru a avea o imunitate puternică și pentru a-ți ajuta organismul să facă față deficiențelor alimentare, îți propunem un produs unic pe piața din Republica Moldova – jeleurile gumate „ImmuSupport”, un complex de vitamine și extracte din plante, care funcționează ca un scut capabil să protejeze sănătatea ta, a copiilor tăi și a întregii familii.

Întâi de toate, este important să afli că „ImmuSupport” nu este un medicament, ci un supliment alimentar, ceea ce înseamnă că el nu tratează boli, dar oferă organismului substanțele nutritive care nu sunt consumate în cantități suficiente.

ImmuSupport este un produs elaborat în Marea Britanie, de către specialiști din domeniile nutriției, medicinei și alimentației, din echipă făcând parte și doi moldoveni stabiliți la Londra.

Producătorii acestui brand sunt companiile NutraLab Canada Corp și Honson Pharmatech Group, care dețin o experiență de peste 25 de ani în domeniul creării și dezvoltării suplimentelor alimentare. Au stabilit parteneriate în 12 țări, produc anual peste 2 mii de tone de vitamine, 200 de milioane de capsule și 3 milioane de gelatinoase.

Vitamina gumată a luat naștere după 9 luni de testare

Crearea produsului unic „ImmuSupport” a implicat luni de muncă, experți din diferite țări și un laborator internațional de top. Inițial, au fost analizate 20 de produse de pe piața Marii Britanii, pentru a fi creată o formulă care să conțină toate vitaminele necesare pentru susținerea și întărirea imunității.

După 3 luni de testare, produsul a fost trimis unui laborator din Canada unde a fost, din nou, verificat, inclusiv la nivel de doze și variații ale vitaminelor și extractelor din acest produs.

După 9 luni de testare a luat naștere vitamina gumată IMMU, denumirea provenind de la cuvântul „immunity” (imunitate) din engleză. Compania deține toate actele care atestă calitatea superioară a vitaminelor și dreptul de a fi comercializate.

Într-un singur jeleu se regăsesc 12 vitamine și 2 extracte de plante

Formulele gumate „ImmuSupport” conțin vitaminele A, C, D2, E, B5, B6, B7, B9, B12, Iod, Zinc, Magneziu, extract de Echinaceea și boabe de soc.

Dacă am „descifra” dozele dintr-un singur jeleu gumat „ImmuSupport”, ar însemna că:

  • ar trebui să consumăm zilnic circa 41 de migdale pentru a obține doza recomandată de vitamina E;
  • ar trebui să mâncăm zilnic 4 ouă (pentru vitamina A);
  • ar trebui să consumăm zilnic 4,3 kg de cartofi dulci (pentru biotină sau vitamina B7).

Mai mult decât atât, un ingredient de bază al acestui produs este extractul de Echinaceea, considerată plantă-minune în întărirea imunității. 14 studii individuale au demonstrat că Echinaceea contribuie la scăderea, cu 58%, a șanselor de răceală, precum și a duratei gripei – cu 1,4 zile. Un alt ingredient forte îl constituie boabele de soc, eficiente în prevenirea răcelii și a gripei.

Foarte important! Produsul nu conține îndulcitori artificiali sau gelatină. Forma gelatinoasă se datorează cojii de portocală. Formula, cu gust de strugure, este destinată atât adulților, cât și copiilor mai mari de 6 ani, inclusiv veganilor și vegetarienilor. Este recomandată administrarea a 1-2 vitamine gumate pe zi, în timpul meselor. Dozele pentru copii vor fi stabilite de către medicul pediatru sau medicul de familie.

Le puteți procura în farmacii sau online

În prezent, produsele „ImmuSupport” pot fi găsite doar în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și Republica Moldova. În țara noastră le poți cumpăra în rețelele de farmacii „Mama” și „Apoteka”, precum și în magazinul Yarba (în centrele comerciale „Unic” și „Gemenii”).

Pentru a-l comanda online, este suficient să accesezi www.immu.md și să plasezi comanda. Livrarea este gratuită în întreaga țară. De asemenea, poți face o comandă telefonică, apelând numărul 078 084 084.

Te-ai convins că produsele „Immu” sunt cele mai potrivite pentru tine și familia ta?

Sunt calitative, nutritive, ușor de consumat, atractive, fără gelatină, gluten sau organisme modificate genetic. Încearcă-le și tu!

Articolul este unul publicitar. Părerile și informațiile exprimate aici nu aparţin Suntparinte.md și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Suntparinte.md 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.