Pro sau contra vaccinurilor? Vino la workshopul marca Ask a Mom și află răspunsul de la specialiști
Știri

Pro sau contra vaccinurilor? Vino la workshopul marca Ask a Mom și află răspunsul de la specialiști

Imunizarea copiilor este un subiect dezbătut în comunitățile de mămici, inclusiv între cele aproape 25 000 de membre ale grupului „Ask a Mom”. Astfel, dacă doriți să aflați răspunsuri la toate întrebările care vă frământă cu privire la subiectul vaccinurilor, veniți la Workshopul „Imunizarea copiilor: Pro sau contra?”.

În cadrul workshopului, veți avea ocazia să aflați de la doctorul Mihai Stratulat părerea sa despre imunizare, în timp ce Marina Calac, medic pediatru la Centrul „Voinicel”, va vorbi despre vaccin și autism, iar doctorul homeopat Ludmila Izverschi va spune de ce unele vaccinuri sunt necesare, iar altele – nu.

Alți doi speakeri care vă vor vorbi despre imunizare sunt Anatolie Melnic, şef Centru profilaxie specifică din cadrul CNSP, imunolog și epidemiolog, și Olga Cârstea, medic pediatru la Centrul de Vaccinare și Consultare „Immuno+”.

Organizatorii workshopului vă promit că veți pleca acasă cu răspunsurile pe care le căutați, precum și cu informații științifice și argumentate.

Sănătatea copiilor e prioritară! Nu luați decizii vitale, bazându-vă pe sfaturile vecinilor sau ale persoanelor necunoscute de pe Internet. Veniți la workshopul organizat de „Ask a Mom” și discutați direct cu specialiști din Republica Moldova.

Locurile pot fi rezervate printr-un mesaj privat către administratorul Dana Odainic. Taxa de 150 de lei o veți achita la intrare. Pentru părinții care vin în doi, taxa e de 100 de lei/persoană. La eveniment puteți veni cu copiii.

Workshopul va avea loc duminică, 2 aprilie, la Hotelul „Codru”, cu începere de la ora 11:00.

P.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.