Premieră! Comunitatea Ask a MOM invită părinții și copiii la cel mai frumos eveniment al acestei ierni
Util pentru părinți

Premieră! Comunitatea Ask a MOM invită părinții și copiii la cel mai frumos eveniment al acestei ierni

Comunitatea online „Ask a MOM” vă invită la cel mai frumos eveniment al acestei ierni – „Ask a MOM Christmas Family Brunch”. Sărbătoarea reprezintă o premieră în țara noastră și se anunță a fi una de poveste pentru picii care așteaptă Crăciunul, precum și pentru părinți. 

La petrecere sunt așteptate aproximativ 50 de familii cu copii. Toate persoanele vor avea locuri la mese, iar mâncarea va fi de tip buffet all inclusive.

Distracțiile vor fi împărțite în câteva zone, unde fiecare copilaș își va găsi ocupația preferată. Organizatorii evenimentului îndeamnă copiii să aducă de acasă jucării în stare bună de care se pot despărți ușor, pentru a le pune sub Brăduțul Ask a Mom. Copiii vor face schimb de jucării și astfel vor merge acasă cu o jucărie nouă. În acest mod, organizatorii doresc să învețe copiii să dăruiască și să primească un cadou, păstrând viu spiritul Crăciunului.

Grădinița privată „Alba ca Zăpada” va pune la dispoziție educatori experimentați și un program de 3 ore cu mici ateliere de lucru pentru copii de diferite vârste, precum și personaje din poveste și multă distracție cu dansuri, jocuri interactive.

1959725_694002520642180_1672011976_n

Zona cu desene animate cu tematică de Crăciun va fi confortabilă, datorită pernelor mari oferite de compania „Moldcell”. Pe aceste perne micuții se vor așeza și vor privi desenul animat împreună cu cei mai buni prieteni. 

Pe tot parcursul evenimentului vor răsuna colinde și cântece de iarnă. Fiecare copil va merge acasă cu un dar de la Moșul.

În cadrul brunch-ului va fi organizat și un mini-winter Bazar cu lucruri handmade, pentru a fi dăruite celor dragi sau pentru a decora casa.

Olga Scorpan Photography va avea grijă ca toate aceste momente să devină amintiri frumoase. Copiii cu vârsta de până la 10 ani vor avea acces gratuit.

Evenimentul va avea loc duminică, 18 decembrie, la restaurantul „Down Town”, hotelul „Codru”, cu începere de la ora 11:30. Detalii despre bilete aflați de la Dana Odainic.

Suntparinte.md este partener media al evenimentului și va fi prezent la petrecere pentru a vă povesti până în cele mai mici detalii cum a decurs sărbătoarea.

P.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.