Precizare: Grădinițele din suburbiile Chișinăului vor primi cadouri de la primăriile locale
Știri

Precizare: Grădinițele din suburbiile Chișinăului vor primi cadouri de la primăriile locale

Sursa foto: Foto-simbol: TV8

Cadourile pentru copii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, au fost distribuite în grădinițele din Chișinău. Andrei Pavaloi, șef adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport Chișinău, a precizat astăzi, la ședința Primăriei, că darurile au fost procurate doar pentru copiii din orașul Chișinău.

Potrivit lui Andrei Pavaloi, suma de 751 824 de lei a fost alocată pentru instituțiile de educație timpurie din orașul Chișinău. Copiii din suburbiile municipiului Chișinău vor primi daruri din partea primăriilor locale. Este vorba despre Codru, Cricova, Durlești, Sângera, Revaca, Dobrogea, Vadul lui Vodă, Vadul Nou, Văduleni, Vatra, Băcioi, Bubuieci, Humulești, Budești, Ciorescu, Goian, Făurești, Cruzești, Grătiești, Stăuceni, Tohatin, Trușeni, Colonița, Condrița, Ghidighici.

Direcția educație atenționează că matineele din grădinițe, organizate cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, vor fi desfășurate doar în grupe, fără prezența părinților. De asemenea, va fi interzisă participarea animatorilor, actorilor și altor persoane străine, precum și închirierea costumelor pentru copii.

Colectările de bani pentru cadouri, brad și jucării de brad sunt interzise.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.