Știri

Povestea continuă pe Aleea Colorată. Mergeți cu cei mici la un spectacol de dans excepțional

Postat de ianuarie 22, 2018 No Comments

Sărbătorile de iarnă au trecut, nu și minunile. Astfel, „Povestea continuă pe Aleea Colorată”. Echipa Proiectului „Parcul Meu” pregătește o nouă surpriză pentru vizitatorii parcului Valea Trandafirilor.  

Joi, 25 ianuarie, la ora 17:30, toți doritorii de distracție sunt invitați la un spectacol de dans extraordinar oferit de Black & White Dance Center. Evenimentul va readuce atmosfera de basm, având intenția de a promova cultura, în special arta dansului. Baloanele multicolore, ciocolata fierbinte și vata dulce pregătite de organizatori, care vor fi oferite gratuit participanților, vor adăuga culoare și căldură atmosferei feerice.

Dansatorii de la Black & White Dance Center vor oferi un spectacol în aer liber, în ciuda condițiilor meteo, și un master-class pentru participanții la eveniment.

Povestea continuă pe Aleea Colorată este primul eveniment organizat de echipa proiectului Parcul Meu în anul 2018. Pentru anul curent, echipa proiectului Parcul Meu își propune să contribuie la modernizarea și îmbunătățirea aspectului a noi zone din parcul Valea Trandafirilor și să aducă un nou suflu atmosferei din parc.

De la deschiderea Aleii Colorate pe data de 30 septembrie 2017, echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, a realizat mai multe activități în parcul Valea Trandafirilor pentru locuitorii capitalei. Printre ele se numără organizarea activităților cu elemente educative și distractive pentru copii – „Lumea Colorată a Copiilor”, instalarea pianului colorat, organizarea „Serilor nostalgice” cu muzică de pian și saxofon, plantarea unei alei de trandafiri și a două alei de tei, precum și inaugurarea pomului de Crăciun.

Lasă un comentariu