Petrece Paștele acasă! Filme pe care le poți viziona împreună cu familia
Util pentru părinți

Petrece Paștele acasă! Filme pe care le poți viziona împreună cu familia

Paștele este o sărbătoare pe care o sărbătorim în familie, alături de cei dragi. Așa cum în acest an nu putem merge în ospeție și vom petrece mai mult timp acasă, v-am pregătit o listă de filme pe care le puteți viziona împreună cu întreaga familie.

  • Hop-Top (traducere în limba română: Iepuraşul de Paşte) este o animație/comedie din 2011. Pe Insula Paștelui se află cea mai renumită fabrică de dulciuri pentru copii. Iepuraşul de Paşte este cel care conduce o echipă de iepuraşi şi de pui, care pregătesc coşuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toată lumea în dimineaţa de Paşte. În seara în care urma să fie numit succesorul tatălui său, iepurașul de Paște fuge la Hollywood ca să-și îndeplinească visul de a deveni baterist.
  • Bruce Almighty (traducere în limba română: Dumnezeu pentru o zi) este un film american de comedie din 2003. În rolurile principale sunt Jim Carrey (Bruce) și Morgan Freeman (Dumnezeu). Bruce locuiește în orașul Buffalo și lucrează la un post TV local. Acesta este admirat de spectatori, însă se consideră ghinionist. Bruce crede că Dumnezeu nu îl ascultă. Într-un final, acesta i se arată și îi dă șansa lui Bruce să aibă puterile Lui. Bruce, pe durata filmului, observă că slujba lui Dumnezeu nu este chiar într-atât de ușoară.
  • Peaceful warrior (traducere în limba română: Calea luptătorului pașnic) este un film motivațional care ne învață să prețuim momentul. În rolul principal e Scott Mechlowicz (Dan Millman) – un gimnast care visează să câștige o medalie la Olimpiadă. Din cauza unui accident, toate visurile sale se spulberă, viața lui devenind lipsită de sens. Situația se schimbă când un străin misterios pe nume Socrates (Nick Nolte) îl ajută pe Dan să descopere puterea momentului.

Acest moment este tot ce avem. Ziua de ieri a dispărut și ziua de mâine nu există încă. Dar problema este că majoritatea oamenilor trăiesc în mintea lor. Trăiesc fie în trecut, fie în viitor”.

  • Click este un film de comedie din 2006. Michael Newman (Adam Sandler) este căsătorit și are doi copii. Dar nu reușește să-i vadă des, deoarece lucrează foarte mult. După ce a stat o noapte-ntreagă la serviciu, Michael este obosit și devine frustrat, deoarece nu-și poate da seama care dintre telecomenzi va conecta televizorul. Michael pornește în căutarea unui dispozitiv universal, cu care să opereze tot echipamentul său electronic. El găsește un gadget experimental care îi va schimba viața. Dispozitivul are mai multe funcții uimitoare, poate înăbuși lătratul lui Sundance, câinele familiei – și chiar și mai uimitor, poate să ruleze înainte o ceartă supărătoare cu soția lui.
  • Winnie the Pooh — Springtime with Roo (traducere în limba română: Winnie the Pooh — primăvara cu Roo) este un desen animat din 2004, despre importanța prieteniei. Iepurele este mai interesat de curățenia de primăvară decât de sărbătoarea pascală. Și asta pentru că se simte dezamăgit și părăsit de prietenii săi: Ursulețul de Pluș, Tigrilă, Grohi și Roo. Însă, în curând, Iepurele va descoperi, în acorduri muzicale vesele, importanța prieteniei. 

Surse: https://www.cinemagia.ro/, https://www.totuldespremame.ro/, https://www.youtube.com/

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.