Petrece o vară „tehnologică” la taberele Tekwill Academy Kids!
Știri

Petrece o vară „tehnologică” la taberele Tekwill Academy Kids!

By 08/06/2021 iunie 17th, 2021 No Comments

Sursa foto: Tekwill Academy Kids

A venit vacanţa de vară și vrem să o petrecem cât mai interactiv și util! Tocmai de aceea, Tekwill Academy Kids lansează taberele de vară pentru copii și adolescenți. Robotică, electronică, design grafic, programare interactivă, științe, matematică sau chiar jurnalism! Toate acestea sunt disponibile în cadrul programului de vară al TAK.

Taberele de vară sunt desfășurate conform unui program interactiv care nu va lăsa copiii să se plictisească. Ba mai mult, ei vor face experimente, vor frecventa ore de engleză, dans, Taekwondo și vor avea parte de multe alte activități de dezvoltare personală.

Împreună cu mentorii TAK, micii exploratori vor trăi experiențe unice și vor căpăta abilități de comunicare și de colaborare în grup, de gândire creativă și critică, capacitate de planificare și realizare a proiectelor, utilizând tehnologiile – atât de necesare în secolul XXI

Fiecare tabără are un program adaptat vârstei, începând de la 7 până la 16 ani. Durata unei tabere este de 2 săptămâni, între orele 9.00 și 18.30, fiind asigurat prânzul și două gustări. Costul unui tur este de 3.200 de lei.

Astfel, în perioada 14-25 iunie se vor desfășura taberele:

Star Wars – tabăra de robotică pentru copiii de 10-12 ani, care visează să ajungă într-un laborator cu roboți autonomi și să devină nu doar utilizatori, ci și creatorii acestora.

Design Graphic – tabăra pentru adolescenții de 12-14 ani pasionați de arta grafică. Ei vor realiza proiecte creative cu ilustrații, fotografii și animații utilizând Photoshopul.

Scratch – tabăra unde copiii de 8-10 ani vor învăța să animeze personajele preferate și vor crea prima lor poveste interactivă prin intermediul limbajului de programare Scratch.

Tabăra de Video Blogging, destinată adolescenților cu vârsta între 11 și 13 ani, în care vor crea conținut video personalizat, utilizând tehnici moderne de filmare și montare.

Magic Numbers – tabăra pentru copiii de 7-9 ani, unde vor rezolva zeci de probleme șmechere prin experimente și activități practice, stimulându-și gândirea logică, creativitatea și capacitatea de a gândi rațional.

MILO – o tabără de robotică, destinată copiilor de 7-9 ani, pasionați de explorarea lumii prin tehnologii. Copiii vor asambla o serie de roboți și vor face primii pași în programare.

Tekwill Academy Kids propune mai multe!

Disponibilă în perioada 28 iunie – 9 iulie este tabăra Photo Master, pentru adolescenții de 11-13 ani, pasionați de fotografie și imagini creative. Aici, ei vor învăța modalități de captare a imaginilor și elemente importante de editare a fotografiilor.

Smart Labtabăra pentru adolescenții de 12-15 ani, unde vor conecta robotica și electronica, vor proiecta și programa diverse mecanisme robotizate care lucrează pe baza senzorilor multifuncționali.

Tabăra pentru copiii curioși cu vârste între 7 și 10 ani – Science Art. Aici, pe micii exploratori îi așteaptă proiecte de cercetare a lumii înconjurătoare și experimente practice din domeniul STEAM (Științe, Tehnologii, Inginerie, Matematică și Arte).

Pentru copiii de 10-12 ani este disponibilă în perioada 12-23 iulie tabăra de MoJo (Mobile Journalism) – destinată celor captivați de tot ce înseamnă jurnalism și tehnologii: reporterie, filmare și editare. Aici vor învăța cum pot folosi doar telefonul mobil pentru a deveni un adevărat jurnalist.

În aceeași perioadă, pentru adolescenții de 12-15 ani pasionați de programare, va fi deschisă tabăra Web Master. Împreună vom crea o pagină web cu conținut bazat pe domeniul de interes al copilului.

Tabere Tekwill Academy Kids vor fi disponibile toată vara!

Pentru detalii despre toate taberele disponibile și înregistrare, accesați: http://tabere.tak.md/ sau sunați la numărul de telefon 079744448. Pentru înregistrare – accesați denumirea taberei care vă interesează printr-un click.

Articolul este unul publicitar. Părerile și informațiile exprimate aici nu aparţin Suntparinte.md și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Suntparinte.md 
Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.