Participă la Cursul expres „Viața fără fobii” și transformă frica în putere
Știri

Participă la Cursul expres „Viața fără fobii” și transformă frica în putere

Vrei să scapi de frici și să îți lărgești zona de confort? Simți că nu reușești să devii stăpân pe viața ta? Atunci participă la Cursul expres „Viața fără fobii”, un curs inedit și neobișnuit prin locul desfășurării și metodele interactive utilizate de traineri.

Evenimentul are drept scop să ofere celor prezenți posibilitatea de a-și cunoaște potențialul, de a depăși complexele și fricile ce împiedică realizarea personală, precum și de a le deschide calea spre o viață de calitate, adaptată și flexibilă față de schimbare.

La baza cursului se află terapia prin cameră, una dintre cele mai eficiente în vederea schimbării propriei realități. Astfel, vei înțelege la ce nivel de dezvoltare te afli și de ce ai nevoie în realitate pentru a-ți trăi visurile și realiza dorințele.

Trei traineri pregătiți îți vor împărtăși experiențele la nivel de lărgire a zonei de confort și depășirea fobiilor. Fiecare dintre ei are dorința și resursele necesare pentru a transmite valoarea trăirilor personale care i-a ridicat la un nou nivel de percepere a realității.

La curs sunt invitați toți doritorii, cu vârsta mai mare de 14 ani, să trăiască experiențe noi și să analizeze nivelul lor de dezvoltare. Curios, locul unde va fi organizat cursul rămâne secret. Participanții care au procurat bilete vor afla unde să vină cu o zi înainte de curs.

Costul unui bilet este de 950 de lei, pentru cei care îl procură până la 30 martie. În ziua cursului (1 aprilie curent), prețul biletului va fi de 1.200 de lei. Află mai multe detalii la numărul de contact: 069846840.

Vino la Cursul expres și vei face 5 mari schimbări în viața ta:

  • scapi de fobii;
  • lărgești zona de confort
  • faci un pas spre tine;
  • înveți să acționezi ușor și sigur;
  • devii stăpân pe viața ta.

P. 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.