Nu rata Brunch-ul de 8 Martie, organizat de Ask a Mom. Vânzarea biletelor A ÎNCEPUT
Util pentru părinți

Nu rata Brunch-ul de 8 Martie, organizat de Ask a Mom. Vânzarea biletelor A ÎNCEPUT

Doriți să sărbătoriți ziua de 8 Martie într-un mod special și plăcut? Veniți la Brunch-ul de Familie, organizat de comunitatea online „Ask a Mom”. 

La eveniment sunt invitate nu doar femeile, ci și bărbații, care vor avea parte de un program excepțional timp de patru ore. Părinții se vor delecta cu bucate în stil buffet all inclusive, cu muzică live alături de Magic Band și vor avea parte de multe surprize de la parteneri, printre care Daria Room (salon de remodelare corporală).

Și de această dată, copiii se vor distra în sală separată și vor avea buffetul lor separat, meniul fiind unul foarte divers.

De la eveniment nu vor lipsi partenerii fideli ai evenimentelor Ask a Mom – SelfieBOX, care vor avea grijă să surprindă cele mai frumoase momente cu familiile prezente.

Prețul unui bilet este de 350 de lei pentru un matur sau un copil ce are nevoie de un loc la masă în sala restaurantului „Downtown”. Prețul pentru copiii mai mari de 10 ani, fără loc la masă, este de 100 de lei. Copiii până la 10 ani vor intra GRATUIT.

Biletele pot fi achitate cash de la unul dintre administratorii grupului Ask a Mom, în funcție de sectorul în care locuiți:

Adriana Arnaut – Râșcani/Ciocana
Alicia Valcov – Râșcani/Ciocana
Cristina Mastac Comerzan – Telecentru
Dana Odainic – Centru
Dina Frunza – Buiucani

Ask a Mom 8 March Brunch va avea loc la Hotelul „Codru” (str. 31 August 1989, 127), cu începere de la ora 11:00.

P.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.