Notează-ți în calendar! 30 septembrie - petrecere grandioasă pentru mamele din „Ask a Mom”
Știri

Notează-ți în calendar! 30 septembrie – petrecere grandioasă pentru mamele din „Ask a Mom”

Cea mai mare comunitate a părinților din Moldova – Ask a Mom – împlinește patru ani de la fondare. Cei peste 90 000 de membri ai grupurilor Ask (Ask a Mom, Ask a Woman, Ask Mom and Dad, Târg Ask a Mom) au contribuit la nașterea, primii pași și la dezvoltarea familiei Ask.

La fel ca în anii precedenți, aniversarea Ask a Mom va fi marcată cu mare fast. Toate mămicile sunt invitate la evenimentul toamnei 2017. Indiferent că sunteți obosite de nopțile nedormite, dornice de comunicare cu prietenele de pe grup sau, pur și simplu, aveți nevoie de un motiv pentru a purta cea mai frumoasă rochie din garderobă, Ask a Mom Oscar Night este cea mai bună scuză de a lăsa copilul/copiii în grija tatălui/bunicilor și de a ieși pentru câteva ore din mediul vostru obișnuit.

De ce tema Oscar Night?

Pentru că mămicile noastre sunt supervedete adevărate. Cresc copii, au grijă de ei, se dedică trup și suflet familiei, împart cunoștințele acumulate cu celelalte colege de grup Ask – mai ceva ca la Hollywood!

Ce au pregătit organizatorii?

Echipa „Ask a Mom” vor oferi o seară de vis tuturor celor prezenți – cadouri, tombolă, muzică bună, bucate și băuturi selecte, atmosferă de vis în cel mai în vogă local al orașului – Republic Club, precum și invitați speciali care vor aprinde inimile mamelor. Biletul costă 300 de lei. Evenimentul va începe la ora 19:00, la „Republic Club” (str. Calea Orheiului, 109).

Pentru a cumpăra bilet la grandioasa Ask a Mom Oscar Night, accesați linkul. Pe data de 30 septembrie, ne îmbrăcăm elegant, ne aranjăm cu gust și ne rezervăm câteva ore doar pentru plăcerea sufletului nostru!

P.

Vedeți și:

11 evenimente de bifat în calendar: Comunitatea „Ask a Mom” dă start evenimentelor pentru părinți

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.