Noi ansambluri rezidențiale, care vor fi finalizate în anul 2020
Știri

Noi ansambluri rezidențiale, care vor fi finalizate în anul 2020

Moldovenii care vor să se mute în perioada următoare dispun de o ofertă diversificată. Site-ul de imobiliare Korter.md reunește cele mai noi ansambluri rezidențiale din Moldova. Majoritatea dintre acestea sunt construite în Chișinău și în jurul capitalei.

Korter.md prezintă în detaliu fiecare complex nou, indiferent că acesta a fost dat în folosință sau se află în construcție. Descrieri ample, imagini, schițe ale apartamentelor și evoluția prețurilor în timp sunt doar câteva informații care sunt disponibile pentru fiecare ansamblu rezidențial nou. Aici sunt listate și complexele care sunt în construcție, moldovenii putând achiziționa deja locuințe în cadrul acestora.

Zonele preferate de tineri în Chișinău

Familiile proaspăt înființate și tinerii caută, cu precădere, locuințe în două zone din Chișinău: centru și sectorul Ciocana. Cel din urmă este renumit ca fiind unul dintre sectoarele preferate de tinerii moldoveni.

Din punctul de vedere al prețului, cele două sectoare sunt total opuse. Dacă în centru se înregistrează cea mai mare medie a prețurilor din Chișinău, 746 euro/mp, la Ciocana sunt cele mai ieftine. Astfel, în sectorul Ciocana este o medie a prețurilor cu aproape 200 de euro mai mică, doar 569 euro/mp.

Ansambluri rezidențiale în 2020

Conform Korter.md, mai mulți dezvoltatori imobiliari urmează să finalizeze lucrările de construcție a noi ansambluri rezidențiale pe parcursul anului viitor.

Complexul Deleanu Chişinău oferă printre cele mai ieftine locuințe noi din Chișinău. Dezvoltatorul imobiliar „Lagmar Impex” va da în folosință ansamblul la mijlocul anului 2020. Acesta a și pus în vânzare apartamente cu 1, 2 și 3 camere, cu suprafețe cuprinse între 40 și 85 mp. Prețul de pornire la locuințele din Complex Deleanu începe de la 444 euro/mp.

Complexul Green Park Residence Chişinău este construit în sectorul Buiucani, pe strada Nicolae Costin, nr. 48, în unul dintre cele mai râvnite zone din Chișinău.

„Dacă ești o persoană activă și îți place să faci sport, dacă preferi să petreci zilele de weekend alături de cei dragi sau dorești o evadare din oraș, Green Park Residence este ceea ce cauți – alegerea potrivită pentru un trai frumos și liniștit”, transmite dezvoltatorul imobiliar „Dansicons”.

Complexul Green Park Residence va fi dat în folosință la mijlocul anului 2020. Moldovenii pot achiziționa deja apartamente cu 1,2 și 3 camere, cu suprafețe între 30 și 83 mp. Prețul unui apartament în acest complex pornește de la 520 euro/mp.

Un alt ansamblu rezidențial care va fi dat în folosință în anul 2020 este Complex Albișoara 78/4 Chișinău. Acesta este situat la intersecția sectoarelor Centru cu Râșcani și este dezvoltat de Compania de Construcții „Exfactor-Grup”.

„În construcția complexului locativ sunt folosite сele mai avansate tehnologii pentru a construi comod, sigur și calitativ”, precizează Exfactor-Grup.

Acesta a pus deja în vânzare apartamente cu 1, 2 și 3 camere, cu prețuri ce încep de la 660 euro/mp. Potrivit Korter.md, prețul a înregistrat o ușoară creștere în luna octombrie a acestui an, de la 650 euro/mp.

Dacă ansamblurile rezidențiale noi nu vă satisfac cerințele pentru o locuință, puteți accesa site-ul de anunțuri de imobiliare Flatfy.md. Aici sunt centralizate circa 1.000 de anunțuri de vânzare locuințe în Chișinău.

P. 

Acest articol este un produs comercial. Informația și opiniile exprimate aici nu aparţin Suntparinte.md și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Suntparinte.md 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.