Moș Crăciun te așteaptă la magazinul Bumbăcel! Sărbătorim magia iernii împreună
Știri

Moș Crăciun te așteaptă la magazinul Bumbăcel! Sărbătorim magia iernii împreună

Sursa foto: Bumbăcel

Ne apropiem cu pași grăbiți de sărbătorile de iarnă, care este cea mai plăcută perioadă în care alegem cadouri, facem surprize și petrecem timpul alături de cei dragi. Pentru că dorește să ne ofere mai multe momente de bucurie, să ne surprindă frumos și să petrecem împreună acest sfârșit de an, Bumbăcel lansează campania „Sărbătorește Magia cu Bumbăcel!”.

Moș Crăciun și-a umplut sacul cu daruri și te așteaptă în toate weekendurile lunii decembrie, de la ora 11:00 până la ora 16:00, la magazinul Bumbăcel de pe strada Ismail, 86/1.

Vino împreună cu copiii, prietenii, frații, surorile și toată familia să ne distrăm împreună, să-l vedem pe Moș Crăciun, să facem fotografii și, de ce nu, să-i transmiți o scrisoare cu tot ce îți dorești. Bumbăcel a pregătit surprize, cadouri și Gift carduri pentru toți!

Bumbăcel a pregătit și o provocare pentru toți cei care îi deschid ușa! Fă o poză cu Moș Crăciun sau cu ceilalți eroi la bannerul de lângă magazin, posteaz-o pe rețelele sociale cu hashtagul #magielaBumbăcel, etichetează pagina de Facebook BUMBĂCEL sau de pe Instagram și vei primi un Gift card cu o reducere de 15% sau un produs cadou. Cardul de reducere este valabil până pe data de 31 decembrie, în magazinul de pe strada Ismail, 86/1.

Moș Crăciun deja te așteaptă! Te-ai gândit ce vrei să-i ceri?

Articolul este unul publicitar. Părerile și informațiile exprimate aici nu aparţin Suntparinte.md și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Suntparinte.md 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.