Membrii loturilor naționale pot deja să se antreneze în spații publice deschise
Știri

Membrii loturilor naționale pot deja să se antreneze în spații publice deschise

Sursa foto: youth.md

Membrii loturilor naționale pot să reia antrenamentele individuale (pregătire fizică generală), în spații publice deschise. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, la ședința Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale.

Sportivii vor trebui, obligatoriu, să se asigure că respectă normele pentru reducerea răspândirii COVID-19. Totodată, membrii loturilor naționale vor deține asupra lor, în mod obligatoriu, actul de identitate și un certificat ce confirmă apartenența la lot, eliberat de Federațiile Sportive Naționale.

Dispoziția nr. 20 din 21 aprilie, 2020 o puteți citi aici.

Menționăm că, de mâine, 22 aprilie, unitățile de alimentație publică din Moldova vor putea să comercializeze produsele la pachet și în regim catering. Excepție fac: bufetele expres, vânzătorii ambulanți la tonete de înghețată, cărucioarele mobile care vând mâncare, prepararea hranei la standurile din piețe, activități ale restaurantelor și barurilor conexe transportului, unitățile cu vânzare la geam.

Începând cu 27 aprilie, mai multe măsuri de restricție ar putea fi „relaxate” și unele activități economice – reluate. De asemenea, cetățenii ar putea să iasă afară, indiferent că vor merge la serviciu sau la plimbare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.