Mai mult decât o jucărie: Este colorată, dezvoltă motricitatea și ameliorează orice durere
BebelușCopil mic

Mai mult decât o jucărie: Este colorată, dezvoltă motricitatea și ameliorează orice durere

Sursa foto: myakishi.ru

Sunt folosite în întreaga lume și acum pot fi utilizate și de către părinții din Republica Moldova. Jucăriile anticolici cu sâmburi de vișină sunt un produs nou, util și multifuncțional, pentru că dezvoltă motricitatea bebelușului, calmează în cazul colicilor și reduc durerile cauzate de lovituri. Pernuțele cu sâmburi de vișină reprezintă un vechi remediu elvețian. Eficiența acestora constă în faptul că sâmburii de vișină pot reține mult timp căldura sau frigul și le eliberează treptat organismului.

De ce jucăriile „Doctor Myakish” sunt multifuncționale?

1. Dezvoltă abilitățile motorii fine, senzațiile tactile, activitatea receptorilor vizuali și auditivi

Jucăriile sunt fabricate din materiale naturale, cu broderii drăguțe, personaje cunoscute, conțin accesorii utile pentru motorica bebelușului, culori plăcute și vii. Copilul tău poate să-și aleagă jucăria preferată dintr-o serie de animăluțe și fructe: dinozaur, vulpe, raton, pinguin, urs, pisică, urs panda, iepure, văcuță, avocado etc. Jucăria este comodă, nu foarte mare și poate fi luată oriunde, inclusiv în călătorii.

2. Ajută la ameliorarea simptomelor colicilor la bebeluși

Tot ce trebuie să faci este să scoți săculețul cu sâmburii de vișină din jucărie, pune-l în cuptorul cu microunde timp de 40 de secunde la 600 de W, apoi plasează-l în jucărie și pune-o pe burtica bebelușului. Dacă nu ai un cuptor cu microunde, poți încălzi săculețul în cuptor la maximum 110 grade timp de cel mult 5 minute, pe calorifer sau pe sobă.

Modul cald relaxează, încălzește, ameliorează durerile, încălzește scaunul de mașină pentru bebeluși, sticluța cu lapte, pregătește copilul pentru somn, ameliorează stresul emoțional și fizic, ajută la tusea de răceală, calmează copilul care plânge, îmbunătățește starea de spirit.

3. Răcește și ajută în cazul vânătăilor

Sâmburii de vișină au și proprietatea de a reține frigul. Pune săculețul cu sâmburi într-o pungă de plastic în congelator nu mai mult de 60 de minute, apoi folosește-l pentru a reduce orice durere: în cazul bătăturilor, vânătăilor, entorselor, ochilor congestionați.

Dr. Myakish cu sâmburi de vișină poate fi folosit chiar din prima zi a bebelușului. Săculețul cu sâmburi poate fi utilizat și de copiii mai mari sau de adulți. Modul cald mai poate fi util dacă vă confruntați cu: dureri de gât, bronșită, răceală, constipație, contracții musculare, dureri reumatice, dureri menstruale etc. În același timp, regimul de frig tonifică, reduce somnolența, durerile de cap și de dinți, ameliorează tensiunea musculară, este eficient în cazul mușcăturilor de insecte, contuziilor, varicei, durerilor reumatice acute etc.

Unde le poți procura?

Le poți găsi în orice magazin „PernaMea”:

  • Unic, etajul 3
  • Soiuz, etajul 3
  • Zorile, etajul 2
  • Gemeni, etajul 2

De asemenea, poți plasa comanda pe site-ul pernamea.md. Jucăriile anticolici le găsești în catalogul de produse, la secțiunea „Jucării” – „Jucării pentru bebeluși” – „Jucării anticolici”. Prețul jucăriei începe de la 199 de lei. Detalii poți afla la numărul 069779595.

Jucăria „Dr. Myakish” este un cadou perfect pentru ziua de naștere, Anul Nou sau orice alt eveniment. Tu ai ales-o?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.