Kaufland lansează o nouă campanie - Animaterra 3 Lumea Basmelor
Știri

Kaufland lansează o nouă campanie – Animaterra 3 Lumea Basmelor

By 03/06/2020 iunie 5th, 2020 No Comments

Sursa foto: Kaufland.md

Kaufland Moldova lansează o nouă campanie de poveste – Animaterra 3 Lumea Basmelor. Creatorii seriei Animaterra de la Kaufland introduc o poveste 100% din spațiul românesc, printr-o reinterpretare modernă a personajelor din basmele cu care mulți dintre noi au crescut.

Așadar, în perioada 3 iunie–14 iulie, 2020, cei care vizitează magazinele Kaufland vor primi la fiecare 200 de lei cheltuiți un set de 2 cartonașe cu eroii din Animaterra.

Astfel, în Lumea Basmelor, creată de Kaufland, ne întâlnim cu Făt-Frumos, Zmeul, Sânzienele și mulți alți eroi, ilustrați modern de artiști români, reprezentând valori pe care cei mici le pot însuși prin intermediul personajelor de poveste.

Campania „Animaterra Lumea Basmelor” îi îndeamnă pe copii să-și scrie propria lor poveste, lăsând un final deschis, ca fiecare să-și poată alege deznodământul, cu eroii lui preferați.

De asemenea, ca la fiecare ediție de Animaterra, creatorii și-au propus trei lucruri: să îi învețe ceva important pe cei mici – prin intermediul valorilor reprezentate de fiecare personaj, să fie distractiv pentru ei – prin boardgame-ul Animaterra 3, precum și să descopere povestea prin intermediul realității augmentate – prin aplicația mobilă Animaterra 3.

Mai mult, la raftul dedicat special Animaterra 3 din Kaufland vor fi disponibile: albumul de colecție, boardgame-ul Animaterra 3 și 6 figurine, ediție limitată, cu eroii din Lumea Basmelor.

„Prin intermediul acestei ediții Animaterra, ne-am dorit să creăm ceva original, 100% Kaufland, prin care cei mici să aibă ocazia să învețe ceva nou și să se distreze prin elementele special create pentru ei. Așa s-a întâmplat și în cazul Animaterra 3 Lumea Basmelor, care s-a născut având în gând, în primul rând, valori umane înrădăcinate în mentalitatea poporului nostru, pe care le-am readus la viață prin intermediul eroilor de poveste.

Plecând de la acestea, am creat în jurul lor o întreagă lume de fantezie, care se îmbină  în toate elementele campaniei noastre”, spune Alina Golopența, Director Marketing la Kaufland Moldova și România.

Totodată, campania de lansare Animaterra 3 Lumea Basmelor este una integrată, pornind cu spotul TV animat, continuând cu revista săptămânală Kaufland, elementele de vizibilitate din magazine și cu panotaj stradal, precum și cu o componentă puternică de digital, unde aplicația mobilă Animaterra 3 reprezintă un mod de a intra și mai mult în contact cu Lumea Basmelor și eroii săi.

Mai multe detalii din universul Animaterra 3 Lumea Basmelor sunt disponibile pe animaterra.kaufland.md, pe canalele de Social Media Kaufland Moldova și în aplicația Animaterra 3, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Store (în curând).

Articolul este unul publicitar. Părerile și informațiile exprimate aici nu aparţin Suntparinte.md și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Suntparinte.md 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.