Învață Engleza de oriunde, cu Centrul de limbi europene Oratorica
Util pentru părinți

Învață Engleza de oriunde, cu Centrul de limbi europene Oratorica

Sursa foto: oratorica.md

Probabil, destul de des ai întâlnit fraza „cunoașterea limbii engleze este obligatorie” sau site-uri de cumpărături care au versiune de limbă doar în engleză. Ei bine, dintr-un atu în trecut, Engleza a devenit în ultima perioadă o necesitate pentru fiecare dintre noi, indiferent că e vorba de călătorii, angajări, cumpărături sau alte chestii. Nu-ți face griji, „Oratorica” vine cu o sugestie pentru tine.

Centrul de limbi europene Oratorica este cel mai mare centru de limbi europene din țară și oferă atât calitate, cât și accesibilitate pentru toți cei care au nevoie să învețe o limbă străină sau să-și perfecteze nivelul de cunoaștere a uneia.

Oratorica oferă cursuri de studiere a limbilor: Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Română și Rusă. Puteți să vă înscrieți la cursuri de engleză atât în Chișinău, cât și în Bălți. Pe lângă cele 5 filiale din Chișinău, centrul mai desfășoară cursuri în regim online, ceea ce vă oferă posibilitatea de a nu pierde timpul pe deplasări.

Oratorica ocupă primul loc în ratingul școlilor de limbi străine conform guidelang.md, în timp ce pe recenzii.md are cele mai bune feedbackuri din partea studenților.

În cei 10 ani de activitate, centrul a reușit să se extindă nu doar pe teritoriul țării, ci și în afara acesteia. Începând cu anul 2017, Oratorica a deschis 3 filiale și în țara vecină, Oratorica.ua ocupând poziția de top printre centrele de instruire din orașul Odessa.

De asemenea, îi găsești pe rețelele sociale. Pe pagina de Instagram Oratorica.md, poți învăța engleza într-un mod relaxant, chiar navigând pe platformă. La fel, pe canalul de YouTube ai șansa să înveți engleza și să faci cunoștință cu cultura britanică, de la Mariana, o profesoară de Engleză care se află exact în inima Angliei, Londra.

Pentru a te înscrie la un test gratuit sau la orice curs, accesează Oratorica.md sau scrie-le direct pe Facebook.

Articolul este unul publicitar. Părerile și informațiile exprimate aici nu aparţin Suntparinte.md și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Suntparinte.md 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.