Internet gratuit pentru profesorii din Moldova, care au număr Orange și fac lecții de la distanță
Știri

Internet gratuit pentru profesorii din Moldova, care au număr Orange și fac lecții de la distanță

Cadrele didactice din Republica Moldova, care au acces limitat la Internet şi au un număr de telefon activ Orange, vor putea beneficia gratuit de câte 50 GB de trafic Internet Mobil, pentru a putea astfel asigura în continuare procesul educațional la distanță.

Acțiunea face parte din campania naţională „Conectăm profesorii”, lansată de Orange Moldova, în colaborare cu Centrul de Informaţii Universitare și în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Campania „Conectăm profesorii” se va desfăşura în perioada 3-15 aprilie, 2020.

În acest proiect pot participa școlile primare, gimnaziile și liceele publice şi private, care utilizează instrumente de predare la distanţă. De Internet mobil vor benefica profesorii incluși în listele prezentate de către administrațiile școlilor. Administrația școlilor este îndemnată să elaboreze responsabil listele și să țină cont de necesităţile fiecărui profesor.

Traficul Internet Mobil oferit este valabil timp de 2 luni din momentul alocării şi nu este disponibil în Roaming.

Administraţia școlii urmează să depună o solicitare în formă scrisă, exemplu, către Orange Moldova şi să completeze un fişier cu datele solicitate până la 15 aprilie, 2020.

Mai multe detalii despre campanie găsiţi în Regulamentul proiectului. Centrul de Informaţii Universitare (www.eac.md) va colecta toate dosarele şi va verifica veridicitatea documentelor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.