În locul cadourilor, a oferit banii pentru repararea Secției de internare de la Clinica „Emilian Coțaga”
Știri

În locul cadourilor, a oferit banii pentru repararea Secției de internare de la Clinica „Emilian Coțaga”

Mobiasbanca – OTP Group S.A., deja al doilea an consecutiv, a decis să redirecționeze fondurile destinate cadourilor de sărbători pentru clienți spre reparaţia Clinicii pentru copii „Emilian Coțaga” a Institutului Mamei și Copilului.

În acest an a fost reamenajată Secţia de internare, unde sunt examinaţi anual peste 6.000 de copii. Graţie suportului clienţilor băncii, în aceste încăperi au fost realizate lucrări de reparaţie, schimbate uşile exterioare, a fost procurat mobilierul necesar. De asemenea, a fost decorat holul secției cu desene viu colorate, pentru a crea o atmosferă caldă micuţilor internaţi în spital.

Dl László Diósi, Președintele Comitetului Executiv – CEO Mobiasbanca – OTP Group, prezent la eveniment, a declarat că acest gest ar trebui să fie un obiectiv nobil pentru toată lumea, nu doar de Crăciun, ci pe tot parcursul anului:

„Pentru Mobiasbanca, ajutorul oferit copiilor este foarte important şi nu doar în luna decembrie, ci în toate proiectele pe care le desfăşurăm pe parcursul anului. Dar nu este cel mai important valoarea investiţiei pe care am făcut-o, ci zâmbetul copiilor”. 

„Ne dorim ca toţi copiii care sunt internați pentru a fi tratați în această Clinică, chiar de la intrare, să resimtă o ambianță binevoitoare și veselă, prin desenele viu colorate rupte din poveștile preferate, măcar un pic să se poată abate de la durerea pe care o simt. Considerăm că toți copiii, indiferent unde sunt internați și tratați, la spitale private sau de stat, trebuie să beneficieze de aceleași condiții. Le mulțumim foarte mult clienților noștri, care, indirect, au pus umărul la realizarea acestui proiect important”, a declarat Stela Ciobanu, Vicepreședinta Comitetului Executiv – Secretară Generală a Mobiasbanca – OTP Group.

Vicedirectorul Clinicii, Vasile Tomuz, și-a exprimat recunoștința pentru suportul acordat instituției:

„Această secție necesită reamenajare urgentă, pentru că aici, anual, sunt consultați sau examinați spre internare peste 23 000 de copii. Este un spațiu în care copiii bolnavi își fac prima impresie despre spital. În acest sens, a devenit deja o tradiţie frumoasă de a avea un parteneriat cu Mobiasbanca. Muțumim pentru ajutorul acordat și transformarea acestei secții într-un spațiu luminos și colorat”. 

La inaugurarea Secţiei de internare au participat secretarul de stat al Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Alexandru Holostenco, precum şi directorul Institutului Mamei şi Copilului, Sergiu Gladun.

Mobiasbanca – OTP Group este apreciată pentru stabilitate și transparență, produse și servicii financiare de calitate. Banca are o cultură corporativă dezvoltată care este împărtășită de către angajații săi și se implică activ în viața socială a comunității în care activează, susținând cultura și arta, persoanele cu nevoi speciale, sportul și voluntariatul.

P. 
Articolul este unul publicitar. Părerile și informațiile exprimate aici nu aparţin Suntparinte.md și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Suntparinte.md 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.