Ieri, 19 moldoveni au fost externați. În total, 75 de persoane s-au tratat de COVID-19
Știri

Ieri, 19 moldoveni au fost externați. În total, 75 de persoane s-au tratat de COVID-19

Sursa foto: meganews.mx

Pe parcursul zilei de ieri, 10 aprilie, 19 persoane din Republica Moldova au fost externate. Testele efectuate repetat au confirmat absența COVID-19 la acești pacienți.

Astfel, numărul persoanelor tratate din Republica Moldova a ajuns la 75. Informațiile au fost prezentate de către ministra Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing.

Astăzi însă, a fost confirmat și al 30-lea caz de deces. Este vorba despre o femeie de 63 de ani, din Tiraspol. Presa locală scrie că femeia a fost internată având pneumonie bilaterală, după care a fost testată pozitiv la COVID-19. Pacienta a fost internată în stare gravă și suferea de mai multe afecțiuni cronice.

Vă îndemnăm să apelați la 0 80012300 pentru orice întrebare legată de COVID-19 și să vă informați doar din surse oficiale.

Dacă doriți să aflați situația de ultimă oră privind cazurile de Coronavirus (COVID-19) în Republica Moldova, accesați COVID-19 în Republica Moldova: situaţia la zi. Platforma poate fi accesată și de la computer, și de pe telefonul mobil.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.