Iepurașul Shopping MallDova va împărți cele mai delicioase ouă din ciocolată tuturor copiilor
Știri

Iepurașul Shopping MallDova va împărți cele mai delicioase ouă din ciocolată tuturor copiilor

În ajun de sărbători, singurul centru comercial de nivel european din țară te invită să te inspiri din frumoasele tradiții și obiceiuri de Paști. Ouă roșii încondeiate, iepurași de ciocolată, cozonac dulce, surprize pentru cei mici și multă-multă distracție – sunt doar câteva detalii incluse în programul festiv, pregătit minuțios pentru tine și familia ta, pentru ca să simți adevărata atmosferă a celei mai luminoase perioade a anului.

Explozie de culoare și arome la Shopping MallDova

În pragul sărbătorilor pascale, mai exact în perioada 20-21 aprilie, iubitorii de frumos sunt invitați la cea mai colorată expoziție florală, care va fi amenajată la parterul centrului comercial. Zeci de specii de flori și plante de primăvară te vor surprinde cu aroma și culoarea lor, astfel încât să simți cu adevărat frumusețea uneia dintre cele mai îndrăgite sărbători pascale – Duminica Floriilor.

Descoperă cele mai vechi obiceiuri și tradiții pascale

Arta de încondeiere a ouălor este una dintre cele mai frumoase tradiții dedicate sărbătorilor de Paști. Cei interesați să descopere îndeaproape secretele acestui obicei străvechi sunt invitați la expoziția tematică, organizată la parterul centrului comercial.

În perioada 22–27 aprilie, toți doritorii vor putea să admire cele mai frumoase ouă încondeiate și motive decorative tradiționale românești, care, de secole, sunt aplicate cu o măiestrie desăvârșită pe ouăle pascale, precum și întreaga paletă de ustensile necesare acestui proces. Cei mai curioși vor putea chiar să-și încerce talentul în cadrul master classurilor.

Un loc aparte la expoziție va fi dedicat cozonacilor, unul dintre simbolurile dulci ale sărbătorilor pascale, care vor amplifica atmosfera caldă și luminoasă care predomină în această perioadă. Tot la parter, copiii sunt invitați în zona zoo, unde iepurași adevărați, pufoși și drăgălași se vor lăsa mângâiați și alintați de toți picii.

Un Paște în familie, cu gust de ciocolată

Și pentru că fericirea celor mici este motiv de bucurie pentru întreaga familie, Shopping MallDova a găsit rețeta perfectă pentru un Paște fericit. Toți micuții care vor vizita centrul comercial de luni până vineri, în intervalul 17.00-20.00, precum și în weekend, între orele 14.00 și 17.00, vor avea parte de surprize. Iepurașul a pregătit deja cele mai delicioase ouă din ciocolată și este gata să le împartă cu cei mai ingenioși și talentați copii.

Shopping MallDova știe cum să-ți facă sărbătoarea mai frumoasă!

P. 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.