IarmarEco ajunge azi la Sîngerei: Fructe și legume eco, produse cosmetice naturale, tombolă cu surprize
Știri

IarmarEco ajunge azi la Sîngerei: Fructe și legume eco, produse cosmetice naturale, tombolă cu surprize

Sursa foto: EcoVisio

După două ediții IarmarEco, la Chișinău și la Rezina, Caravana ajunge astăzi la nordul țării, în comuna Sîngereii Noi din orașul Sîngerei, chiar de Hramul localității.

Începând cu ora 11:00, când va fi marcată împlinirea a 99 de ani de la înființarea localității, sunteți invitați/invitate la Caravana IarmarEco 2020|Sîngereii Noi, care se va desfășura în Parcul Sîngereii Noi, str. Biruinței.

Evenimentul va aduna circa 30 de producători din regiune, care vor expune săpunuri naturale, costume tradiționale, pâine și înghețată artizanală, fructe și legume crescute natural, dulciuri sănătoase, precum și multe alte produse ecologice. 

Sursa foto: EcoVisio

În cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă cu surprize, degustări, ateliere și workshopuri pentru toate vârstele.

Totodată, puteți aduce deșeurile electronice și plasticul de tip 2, 5 și peliculă din polietilenă ldpe (tipul 4) și cărțile pe care le-ați citit pentru a le dărui și a primi altele în schimb. Pentru ca să rămâneți cu amintiri frumoase, va fi amenajată o zonă pentru fotografii.

„IarmarEco ajunge în regiuni pentru a descoperi micii producători locali, pentru a crea relații de durată între aceștia și consumatori, precum și pentru a disemina informații despre un stil de viață în armonie cu natura”, spune Margareta Cartiră, coordonatoare de Comunicare și PR, Caravana IarmarEco 2020.

Dacă nu reușiți să veniți azi la IarmarEco din Sîngereii Noi, mai puteți prinde ultimul eveniment din Cadrul Caravanei 2020 la Ialoveni, pe data de 17 octombrie, în parcul Sfatul Țării, între orele 11:00 și 17:00

Pentru siguranța tuturor, fiecare expozant va primi câte o mască reutilizabilă, va fi monitorizat fluxul de vizitatori și va fi oferit dezinfectant.

Mai multe detalii despre expozanți, activități și fiecare loc din cadrul Caravanei IarmarEco veți găsi pe pagina de Facebook/ IarmarEco sau pe iarmareco.md.


Caravana IarmarEco 2020 este organizată de EcoVisio și finanțată de Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud – Est (EFSE DF) în cadrul inițiativei EU4Business, de IM Swedish Development Partner și de Suedia. Parteneri locali: Primăria Ialoveni, Primăria Rezina, Primăria Sîngereii Noi și Pretura Buiucani

Suntparinte.md este partener media al evenimentului

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.