Gala Generozității 2019: Vino la un spectacol de excepție și schimbă destinul copiilor care riscă să fie separați de familie
Știri

Gala Generozității 2019: Vino la un spectacol de excepție și schimbă destinul copiilor care riscă să fie separați de familie

Gala Generozității ajunge în acest an la cea de-a șasea ediție. CCF/HHC Moldova și patroana organizației, Valentina Nafornița, vă invită la un spectacol extraordinar, o seară în care muzica și caritatea se întâlnesc pentru a schimba destinul celor circa 1.000 de copii care se mai află în instituții rezidențiale și altor mii care, din cauza sărăciei, riscă să fie separați de familie. 

Cea de-a VI-a ediție vine cu noi surprize – de la cunoscutele piese de pop-operă vom trece subtil la stilul baroc din secolul al XVII-lea. Pe data de 17 noiembrie, începând cu ora 17:00, pe scena Palatului Republicii vor evolua voci inconfundabile: Brio Sonores și Valentina Nafornița, Elena Radu și trupa Bravissimo România, Moldovan National Youth Orchestra, condusă de Daniel Jinga. Gazdele serii vor fi actrița Dana Ciobanu și jurnalistul Gabi Marcu.

La sfârșitul concertului, PURCARI invită oapeții la o degustare de vinuri selecte. Cei care doresc să contribuie și mai mult la programele CCF/HHC Moldova sunt așteptați la o licitație de obiecte desfășurată de Comisarul de licitație al casei Artmark România, Vlad Babenco. Seara va continua cu o cină gourmet, oferită de Mezzo Italian Restaurant.

Biletele pot fi procurate:

Pentru mai multe detalii, precum și pentru a cunoaște posibilitățile de sponsorizare a evenimentului sunați la 069519729 sau scrieți pe adresa tatiana.codreanu@ccfmoldova.org.

Pe parcursul celor 15 de ani de activitate, proiectele asociației CCF/HHC Moldova au redus numărul de copii instituționalizați, lucrând direct cu 5.200 de copii care astăzi se bucură de îngrijire și protecție familială.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.