(FOTO) O moldoveancă a ajuns în topul celor mai frumoase mame din Italia
Parenting

(FOTO) O moldoveancă a ajuns în topul celor mai frumoase mame din Italia

O moldoveancă stabilită în Italia a ajuns în topul celor mai frumoase mame din peninsulă. Olga Popa, în vârstă de 31 de ani, s-a ales cu titlul „Miss Mamma Italiana Sponsor Top”, în cadrul concursului „Miss Mamma Italiana 2017”. 

Olga Popa locuiește de mai mulți ani în orașul Bolzano, situat în nordul Italiei. La competiție s-a „luptat” cu alte 100 de participante, reușind să iasă în finală. Concurentele au trebuit să-și demonstreze abilitățile la categoriile: cântec, dans, exerciții fizice, cu implicarea soților și a copiilor, precum și să defileze în rochie de seară și costum de baie. Olga este divorțată, de aceea a evoluat pe scenă doar alături de fiul său, Nicolae, de 12 ani.

În cele din urmă, moldoveanca a reușit să se califice în finala concursului, alături de alte 17 mame. Toate finalistele vor poza pentru calendarul „Miss Mamma Italiana 2018”.

Titlul „Miss Mamma Italiana” a fost obținut de Giorgia Granata, de 33 de ani, mamă a doi copii de 4 și, respectiv, 1 an.

Presa străină scrie că evenimentul are scopul nu doar de a recompensa frumusețea, ci și de a consolida rolul mamei ca o femeie implicată în familie, la locul de muncă și în societate.

Concursul „Miss Mamma Italiana” se află la a 24-a ediție, fiind primul concurs din peninsulă, destinat mamelor. La competiție pot participa mamele cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.