(FOTO) Învingătoare în lupta contra Sindromului Down. Fetița care a devenit una dintre cele mai cunoscute modele din lume
Parenting

(FOTO) Învingătoare în lupta contra Sindromului Down. Fetița care a devenit una dintre cele mai cunoscute modele din lume

By 10/04/2018 aprilie 3rd, 2020 No Comments

Dizabilitatea nu înseamnă defect și nici nu ar trebui să fie un obstacol în calea succesului. O demonstrează și Maria Kuvaeva, o fetiță de 11 ani, diagnosticată cu sindrom Down, care a devenit imaginea mai multor proiecte sociale din întreaga lume.

Fotografiile ei sunt publicate în cele mai cunoscute publicații din Marea Britanie, Germania, Franța și Ucraina, precum Daily Mail, BBC UK, Discover, Daily News, HUFFPOST etc., scrie acc.cv.ua.

„Îmi scriu oameni din întreaga lume și mă întreabă dacă pot să folosească fotografiile cu Maria pentru proiecte sociale sau de altă natură. De exemplu, în proiectul britanic „Do not screen us out”, care urmărește stoparea avorturilor copiilor diagnosticați cu Sindrom Down”, a spus tatăl fetiței, Denis Kuvaev.

Anul trecut, o fotografie de-a Mariei a apărut pe un banner amplasat într-o stație de metrou din Paris.

„E fericită când fotografia ei este afișată undeva. Îi place să pozeze și să ofere bucurie oamenilor”, adaugă tatăl Mariei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.