(FOTO) Fericire pentru soții Radford! Se pregătesc să devină părinți pentru a 20-a oară
Parenting

(FOTO) Fericire pentru soții Radford! Se pregătesc să devină părinți pentru a 20-a oară

Cea mai mare familie din Marea Britanie este în așteptarea celui de-al 20-lea copil. Anunțul a fost făcut de soții Sue și Noel Radford, care au scris pe Facebook că următorul copil este pe drum, urmând să vină pe lume în septembrie curent.

Povestea acestei familii a impresionat o lume întreagă. Sue Radford, în vârstă de 42 de ani, a născut prima dată când avea 14 ani. Cuplul a decis să păstreze copilul, mai ales că atât Sue, cât și Noel au fost abandonați de părinții biologici, după care adoptați. Trei ani mai târziu de la nașterea primului copil, cei doi s-au căsătorit și au decis să își extindă familia. Până în 2016, familia lor număra 19 copii – 10 băieți și nouă fete, scrie metro.co.uk.

Cel mai mare copil, Chris, are 27 de ani, în timp ce Phoebe, cel mai mic, are șapte luni.

Tatăl Noel și-a deschis o afacere și lucrează ca brutar. Pentru a-și întreține familia, el este nevoit să se trezească zilnic la 5 dimineața. Revine acasă atunci când trebuie să ajute soția să pregătească picii pentru școală, după care să îi ducă cu un microbuz. Între timp, mama Sue are grijă acasă de copiii mai mici.

Bugetul alimentar al familiei este de aproximativ 300 de lire sterline, săptămânal, inclusiv 18 vase cu lapte și trei cutii de cereale pe zi. În același timp, mașina de spălat este folosită zilnic de nouă ori.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.