„Flo a calculat bine, după 2 luni s-a întâmplat minunea”. Calendarul care indică perioada fertilă și monitorizează sarcina
Util pentru părinți

„Flo a calculat bine, după 2 luni s-a întâmplat minunea”. Calendarul care indică perioada fertilă și monitorizează sarcina

By 22/03/2019 septembrie 15th, 2020 No Comments

Sursa foto: Olesea Codreanu/Facebook

A fost desemnată cea mai bună aplicație de fertilitate în 2017 – peste 2 milioane de femei din întreaga lume au rămas însărcinate cu ajutorul „Flo Period & Ovulation Tracker”. Este și cazul Olesei Codreanu, o moldoveancă stabilită în Italia, care de două luni a dobândit un statut nou – cel de mamă. 

Atunci când a decis să rămână însărcinată, Olesea Codreanu a început să caute în grupurile pentru mame recomandări privind calendarele care ar calcula perioada fertilă. Atunci a aflat despre aplicația Flo, recomandată de mai multe femei care o foloseau. A instalat-o și, deja de un an și jumătate, calendarul Flo i-a oferit cea mai bună asistență virtuală:

„Mai simplu nici că se poate. Este suficient să introduci informația pe care o solicită aplicația și Flo știe ce are de făcut. Calculează, sfătuiește, duce evidența într-un mod clar și ușor de înțeles. Flo a calculat bine, după 2 luni s-a întâmplat minunea”, povestește proaspăta mamă.

Monitorizarea nu s-a oprit aici. Olesea Codreanu susține că a folosit aplicația și pentru a-și supraveghea sarcina:

„Cele mai utile mi-au fost sfaturile primite cu regularitate în funcție de vârsta gestațională. Mai frumos decât imaginea copilașului din burtică, pe pagina principală a aplicației, nici că se poate de inventat. În plus, este binevenită descrierea în ceea ce privește mărimea, dezvoltarea și capacitățile fătului în fiecare săptămână”.

„N-am cum să mă lipsesc de un așa ajutor”, ne-a spus tânăra mamă, menționând că și în prezent folosește calendarul și că-l va folosi în continuare.

„Am observat că aplicația poate recunoaște unele probleme de sănătate, în funcție de simptomele descrise de mine. Cu siguranță, recomandările sunt binevenite, mai ales că aplicația ține cont de starea de sănătate a utilizatoarei. E un fel de bunicuță care dă povețe”, adaugă ea.

Calendarul „Flo Period & Ovulation Tracker” a fost dezvoltat de o companie din Belarus. Conținutul acestuia este elaborat în colaborare cu UNFPA, Agenția ONU care promovează drepturile și sănătatea reproductivă.

De ce recomand aplicația „Flo Period & Ovulation Tracker”?

Este utilă, interesantă și ușor de utilizat. Mereu recomand doar lucrurile cu adevărat bune, iar Flo își merită laurii. Cu siguranță, mulți bebeluși s-au născut cu ajutorul ei și acest lucru nu poate fi decât extraordinar de frumos.

Citește și:

Calculator pentru ciclu menstrual, fertilitate și sarcină. Femei din peste 100 de țări folosesc această aplicație

„Când am văzut-o, am știut că este ceea ce căutam”. Elena Nofit, despre aplicația pentru femei „Flo Period & Ovulation Tracker”

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.